Start Macen på nytt i macOS eller Windows

Etter å ha installert Microsoft Windows på Macen din, kan du velge om Macen skal starte i macOS eller Windows.

Slik starter du i macOS fra Windows

1. Fra varslingsområdet til høyre på Windows-oppgavelinjen klikker du på cirkumfleks for å vise skjulte symboler.
  2. Klikk på Boot Camp-symbolet .
  3. Fra menyen som vises, velger du Start på nytt i macOS.
    Hvis du ikke har installert de nyeste Boot Camp-oppdateringene, kan det hende du får meldingen «Fant ikke oppstartsvolumet for OS X».
    Boot Camp-menyen i Windows 10

Eller bruk Startup Manager når Macen starter:

1. Start Macen på nytt fra Start-menyen i Windows.
  2. Trykk og hold nede Tilvalg (eller Alt) ⌥-tasten når Macen begynner å starte på nytt.
  3. Velg Mac-startvolumet (Macintosh HD) i Startup Manager-vinduet, og trykk deretter på returtasten eller klikk på pil opp:
    Startup Manager-skjermen

Slik starter du i Windows fra macOS

Finn ut mer

Informasjon om produkter som ikke er laget av Apple, samt uavhengige nettsteder som ikke kontrolleres eller testes av Apple, er gitt uten anbefaling eller godkjenning. Apple påtar seg ikke noe ansvar for utvalget av, bruken av eller ytelsen til nettsteder og produkter fra tredjeparter. Apple garanterer ikke for nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparters nettsteder. Kontakt leverandøren for mer informasjon.