Bytte mellom Windows og macOS med Boot Camp

Når du har installert Windows på Mac med Boot Camp, kan du velge mellom macOS eller Windows som oppstartsdisk ved å trykke på og holde inne Tilvalg mens du omstarter.

macOS High Sierra og macOS Mojave oppgraderer SSD-stasjoner til Apple File System (APFS), noe som krever at Startup Manager bytter mellom Windows og macOS.

Hvis du velger «Omstart i OS X» fra Boot Camp-menyen i Windows, vises kanskje denne meldingen: «Fant ikke oppstartsvolumet for OS X.»

Følg denne framgangsmåten for å starte i macOS eller Windows:

1. Omstart Macen og trykk umiddelbart på Tilvalg-tasten.
  2. Slipp Tilvalg-tasten når du ser Startup Manager-vinduet.
  3. Velg macOS- eller Windows-startdisken, og klikk deretter på pilen eller trykk på Enter.
    Startup Manager

Gjenta denne fremgangsmåten hver gang du vil bytte mellom operativsystem.

Hvis du bruker en skjermleser

Hvis du bruker VoiceOver eller en annen skjermleser og trenger hjelp med å bytte mellom Windows og macOS, kan du kontakte Apple-kundestøtte.

Informasjon om produkter som ikke produseres av Apple, eller om uavhengige nettsteder som ikke styres eller testes av Apple, gis uten anbefalinger eller bifall. Apple påtar seg ikke noe ansvar med hensyn til utvalg, ytelse eller bruk av tredjeparts nettsteder eller produkter. Apple har ingen forestillinger angående nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparts nettsteder. Det finnes en iboende risiko ved bruk av Internett. Ta kontakt med leverandøren for å få mer informasjon. Andre firma- og produktnavn kan være varemerker for de respektive innehaverne.