Bytte mellom Windows og macOS

Trykk på og hold inne Tilvalg-tasten under oppstart, og velg deretter Windows- eller macOS-startdisken.

Når du har installert Microsoft Windows på Mac med Boot Camp, bruker du Startup Manager til å bytte mellom Windows og macOS.

Slik bytter du mellom Windows og macOS

1. Start Macen på nytt, og trykk umiddelbart på og hold inne Tilvalg (eller Alt) ⌥-tasten på tastaturet under oppstart.
    Hvis du for øyeblikket bruker macOS, kan du starte på nytt ved å velge Apple-menyen  > Omstart. Hvis du for øyeblikk bruker Windows, kan du klikke på Start-knappen, og deretter klikker du på Strøm-symbolet  og velger Omstart.
  2. Slipp Tilvalg-tasten når du ser Startup Manager-vinduet:
    Startup Manager
  3. Velg macOS- eller Windows (Boot Camp)-startdisken, og klikk deretter på pilen under symbolet, eller trykk på returtasten.

Gjenta denne fremgangsmåten hver gang du vil bytte mellom operativsystem.

Finn ut mer

• Hvis du bruker VoiceOver eller en annen skjermleser og trenger hjelp med å bytte mellom Windows og macOS, kan du kontakte Apple-kundestøtte.
  • Hvis du velger «Omstart i OS X» fra Boot Camp-menyen i Windows, ser du kanskje meldingen «Fant ikke oppstartsvolumet for OS X». Følg fremgangsmåten ovenfor for å bytte til Mac-operativsystemet.

Informasjon om produkter som ikke produseres av Apple, eller om uavhengige nettsteder som ikke styres eller testes av Apple, gis uten anbefalinger eller bifall. Apple påtar seg ikke noe ansvar med hensyn til utvalg, ytelse eller bruk av tredjeparts nettsteder eller produkter. Apple har ingen forestillinger angående nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparts nettsteder. Det finnes en iboende risiko ved bruk av Internett. Ta kontakt med leverandøren for å få mer informasjon. Andre firma- og produktnavn kan være varemerker for de respektive innehaverne.