Identifisere MacBook Air

Les om hvordan du finner serienummeret og annen informasjon som kan hjelpe deg med å identifisere MacBook Air-maskinen din.

Denne artikkelen er om MacBook Air. Du kan finne lignende artikler for MacBook og MacBook Pro.

Finne serienummeret, modellidentifikatoren og delenummeret

Du kan finne serienummeret og andre identifikatorer for MacBook Air i macOS på utsiden av datamaskinen og på emballasjen.

I vinduet «Om denne maskinen»

Med de fleste versjoner av macOS kan du finne serienummeret og modellinformasjonen til datamaskinen i vinduet Om denne maskinen.

Velg Apple-menyen () > Om denne maskinen. Vinduet som åpnes, viser datamaskinens modellnavn – for eksempel MacBook Air (13-tommers, tidlig 2015) – og serienummer. Deretter kan du bruke serienummeret til å sjekke alternativene dine for service og kundestøtte eller finne tekniske spesifikasjoner for modellen din.

Du kan også bruke datamaskinens modellidentifikator til å få mer informasjon. Klikk på Systemrapport i vinduet «Om denne maskinen». I Systeminformasjon-vinduet som åpnes, finner du Modellidentifikator i delen Maskinvareoversikt. Deretter bruker du identifikatoren til å finne din MacBook Air nedenfor.

På utsiden av MacBook Air

Lukk MacBook Air-maskinen og snu den rundt. Serienummeret er på undersiden av datamaskinen, i nærheten av forskriftsmerkene.

På den originale produktemballasjen eller kvitteringen

Hvis du ennå har originalemballasjen til MacBook Air-maskinen, kan du finne serienummeret på strekkodeetiketten på esken.

Emballasjen viser også Apple-delenummeret – for eksempel MJVE2xx/A. Sammenlign dette nummeret med et i listen nedenfor for å finne MacBook Air-modellen din.
I Apple-delenummer er «xx» før skråstreken variabler som varierer etter land eller område.

Serienummeret, modellnummeret og konfigurasjonsdetaljer for MacBook Air-maskinen kan også vises på kvitteringen eller fakturaen.

MacBook Air-modeller

Klikk på hver modell for å få tekniske spesifikasjoner.

MacBook Air (13 tommer, 2017)

Modellidentifikator:
MacBookAir7,2

Delenummer:
MQD32xx/A
MQD42xx/A
MQD52xx/A

MacBook Air (13 tommer, tidlig 2015)

Modellidentifikator:
MacBookAir7,2

Delenummer:
MJVE2xx/A
MJVG2xx/A
MMGF2xx/A
MMGG2xx/A

MacBook Air (11 tommer, tidlig 2015)

Modellidentifikator:
MacBookAir7,1

Delenummer:
MJVM2xx/A
MJVP2xx/A

MacBook Air (13 tommer, tidlig 2014)

Modellidentifikator:
MacBookAir6,2

Delenummer:
MD760xx/B
MD761xx/B

MacBook Air (11 tommer, tidlig 2014)

Modellidentifikator:
MacBookAir6,1

Delenummer:
MD711xx/B
MD712xx/B

MacBook Air (13 tommer, midten av 2013)

Modellidentifikator:
MacBookAir6,2

Delenummer:
MD760xx/A
MD761xx/A

MacBook Air (11 tommer, midten av 2013)

Modellidentifikator:
MacBookAir6,1

Delenummer:
MD711xx/A
MD712xx/A

MacBook Air (13 tommer, midten av 2012)

Modellidentifikator:
MacBookAir5,2

Delenummer:
MD231xx/A
MD232xx/A

MacBook Air (11 tommer, midten av 2012)

Modellidentifikator:
MacBookAir5,1

Delenummer:
MD223xx/A
MD224xx/A

MacBook Air (13 tommer, midten av 2011)

Modellidentifikator:
MacBookAir4,2

Delenummer:
MC965xx/A
MC966xx/A

MacBook Air (11 tommer, midten av 2011)

Modellidentifikator:
MacBookAir4,1

Delenummer:
MC968xx/A
MC969xx/A

MacBook Air (13 tommer, sent 2010)

Modellidentifikator:
MacBookAir3,2

Delenummer:
MC503xx/A
MC504xx/A

MacBook Air (11 tommer, sent 2010)

Modellidentifikator:
MacBookAir3,1

Delenummer:
MC505xx/A
MC506xx/A

MacBook Air (midten av 2009)

Modellidentifikator:
MacBookAir2,1

Delenummer:
MC505xx/A
MC233xx/A
MC234xx/A

Publiseringsdato:Sat Apr 21 01:46:33 GMT 2018