Slik bruker du Apple Software Update for Windows

Apple-programvareoppdatering hjelper til med å sørge for at du kjører den nyeste Apple-programvaren i Windows.

Når du installerer iTunes eller iCloud for Windows på en PC, eller når du bruker Boot Camp-assistent til å installere Windows på en Mac, får du Apple Software Update for Windows.

Apple-programvareoppdatering holder Apple-programmer på PC-en oppdatert. Det gir også de nyeste sikkerhets- og programvareoppdateringene for Apple til Windows-installasjonen på Mac-maskinen.

Slik kjører du Apple-programvareoppdatering

1. Klikk på Windows-symbolet nederst til venstre i Windows-skjermen.
  2. Skriv «Apple Software Update» i søkefeltet.
  3. Klikk på Apple Software Update når det vises i søkeresultatlisten.

Apple-programvareoppdatering sjekker om det finnes tilgjengelige oppdateringer. Velg avmerkingsboksen ved siden av oppdateringene du vil installere, klikk på Installer-knappen og følg deretter instruksjonene på skjermen.

Apple Software Update for Windows ser etter oppdateringer én gang i uken. Du kan endre dette til daglig, ukentlig, månedlig eller aldri i innstillingene til programmet.

Les mer

Få mer informasjon om bruk av Boot Camp til å installere Windows på Mac på siden for Boot Camp-kundestøtte.

Informasjon om produkter som ikke er laget av Apple, samt uavhengige nettsteder som ikke kontrolleres eller testes av Apple, er gitt uten anbefaling eller godkjenning. Apple påtar seg ikke noe ansvar for utvalget av, bruken av eller ytelsen til nettsteder og produkter fra tredjeparter. Apple garanterer ikke for nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparters nettsteder. Kontakt leverandøren for mer informasjon.