Slik bruker du Apple Software Update for Windows

Apple-programvareoppdatering hjelper til med å sørge for at du kjører den nyeste Apple-programvaren i Windows.

Når du installerer iTunes eller iCloud for Windows på en PC, eller når du bruker Boot Camp-assistent til å installere Windows på en Mac, får du Apple Software Update for Windows.

Apple-programvareoppdatering holder Apple-programmer på PC-en oppdatert. Det gir også de nyeste sikkerhets- og programvareoppdateringene for Apple til Windows-installasjonen på Mac-maskinen.

Slik kjører du Apple-programvareoppdatering

1. Klikk på Windows-symbolet nederst til venstre i Windows-skjermen.
  2. Skriv «Apple Software Update» i søkefeltet.
  3. Klikk på Apple Software Update når det vises i søkeresultatlisten.

Apple-programvareoppdatering sjekker om det finnes tilgjengelige oppdateringer. Velg avmerkingsboksen ved siden av oppdateringene du vil installere, klikk på Installer-knappen og følg deretter instruksjonene på skjermen.

Apple Software Update for Windows ser etter oppdateringer én gang i uken. Du kan endre dette til daglig, ukentlig, månedlig eller aldri i innstillingene til programmet.

Les mer

Få mer informasjon om bruk av Boot Camp til å installere Windows på Mac på siden for Boot Camp-kundestøtte.

Informasjon om produkter som ikke produseres av Apple, eller om uavhengige nettsteder som ikke styres eller testes av Apple, gis uten anbefalinger eller bifall. Apple påtar seg ikke noe ansvar med hensyn til utvalg, ytelse eller bruk av tredjeparts nettsteder eller produkter. Apple har ingen forestillinger angående nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparts nettsteder. Det finnes en iboende risiko ved bruk av Internett. Ta kontakt med leverandøren for å få mer informasjon. Andre firma- og produktnavn kan være varemerker for de respektive innehaverne.