Hvis du ikke kan synkronisere videoer til eldre generasjoner av iPod

Eldre generasjoner av iPod støtter kanskje ikke videoformater som støttes av nyere iPod-, iPhone- eller iPad-enheter.

Denne artikkelen har blitt arkivert og oppdateres ikke lenger av Apple.

Når du prøver å synkronisere høykvalitets SD-videoer til iPod classic eller iPod nano, kan du få en melding som sier at «[Filen din]» ble ikke kopiert fordi høykvalitets SD-video ikke er kompatibel med iPod «[navn på enhet]».

For å synkronisere disse videoene må du først endre innstillingene før du laster ned videoen på nytt. Deretter prøver du å synkronisere igjen.

Endre innstillingene

1. Åpne iTunes.
  2. Mac: Velg iTunes > Valg fra menylinjen øverst på dataskjermen.
    Windows: Velg Rediger > Valg fra menylinjen øverst i iTunes-vinduet.
  3. Klikk på Nedlastinger-fanen. Skaff deg den nyeste versjon av iTunes hvis du ikke ser en Nedlastinger-fane.
  4. Fjern markeringen av «Last ned høykvalitets SD-videoer».
  5. Klikk på OK.

Slett og last ned på nytt

Når du har endret innstillingene, laster du ned videoen på nytt og forsøker å synkronisere igjen.

Hvis du kjøpte videoen fra iTunes Store

1. Klikk på Videoer i sidepanelet til venstre i iTunes-vinduet.
  2. I menylinjen øverst på skjermen eller øverst i iTunes-vinduet velger du Vis > Vis som > Liste.
  3. Finn og velg videoen du vil synkronisere, og klikk deretter på Flere valg-symbolet iTunes' blått tre prikker flere alternativer-symbol . Hvis videoen har HD-symbol ved siden av tittelen, kan du lese om hvordan du får en SD-versjon.
  4. Klikk på Fjern nedlasting.
  5. Last ned videoen på nytt ved å klikke på nedlastingssymbolet iTunes' blått nedlastingssymbol.
  6. Når videoen er lastet ned, synkroniserer du den til enheten din.

Hvis du lagde videoen

Videoer du lager kan være i et format som ikke støttes av iPod. Følg denne fremgangsmåten for disse videoene:

1. Klikk på Videoer i sidepanelet til venstre i iTunes-vinduet.
  2. Velg videoen du forsøker å synkronisere. I menylinjen øverst på skjermen eller øverst i iTunes-vinduet, velger du Fil > Konverter > «Lag iPod- eller iPhone-version.»
  3. Synkroniser den nye versjonen til iPod.