Last ned og bruk iTunes for Windows 10

Med iTunes for Windows 10 har du hele mediesamlingen din på ett sted. Abonner på Apple Music for å få tilgang til millioner av låter. Kjøp musikk og filmer fra iTunes Store. Du kan også synkronisere innhold fra datamaskinen din til iPhone, iPad eller iPod touch.

Bli kjent med iTunes for Windows 10

Du kan bevege deg rundt i iTunes med knappene på navigeringslinjen øverst i iTunes-vinduet. For å bytte til en medietype, som musikk, filmer, TV-programmer, podkaster eller lydbøker, klikker du på hurtigmenyen i øvre venstre hjørne.

Lytt til musikk

Abonner på Apple Music for å få tilgang til millioner av låter, kjøp musikk fra iTunes Store, lytt til radio, eller hør på musikken du har importert til iTunes.

Lytt til Apple Podcasts

Oppdag og abonner på podcaster som underholder, informerer og inspirerer. Bla gjennom kostnadsfrie episoder og programmer som omhandler en rekke ulike temaer.

Se filmer og TV-programmer

Bla i kategorier for å finne filmer og TV-programmer du kan kjøpe, eller finn filmer du kan leie.

Lytt til lydbøker

Bla gjennom kategorier for å finne lydbøker du kan kjøpe.

Butikktilgjengelighet og -funksjonalitet kan variere etter land eller region. Se hva du kan kjøpe i landet ditt eller regionen din.

Administrer og synkroniser iPhone, iPad eller iPod touch manuelt

Du kan bruke iTunes for Windows til å sikkerhetskopiere og oppdatere iPhone, iPad eller iPod touch og til å synkronisere innholdet mellom datamaskinen og enheten.

Du kan også bruke iCloud for Windows til å få tilgang til bilder, kontakter, kalendere, filer med mer på alle enhetene dine.

Endre innstillinger og administrer kontoen din

Hvis du endrer språk i iTunes, må du kanskje avslutte og åpne iTunes på nytt.