Last ned og bruk iTunes for Windows

iTunes for Windows lar deg behandle hele mediesamlingen på ett sted. Abonner på Apple Music for å få tilgang til millioner av låter. Kjøp musikk og filmer fra iTunes Store. Du kan også synkronisere innhold fra en datamaskin til iPhone, iPad eller iPod touch.

Dette trenger du

*I Windows 7 og Windows 8 kan du laste ned iTunes for Windows på nettstedet til Apple.

Utforsk iTunes for Windows

For å navigere i iTunes bruker du knappene på navigasjonslinjen øverst i iTunes-vinduet. For å bytte til en medietype, som musikk, filmer, TV-programmer, podkaster eller lydbøker, klikker du på hurtigmenyen i øvre venstre hjørne.

Lytt til musikk

Abonner på Apple Music for å få tilgang til millioner av låter, kjøp musikk fra iTunes Store, lytte til Radio, eller høre på musikk importert til iTunes.

Lytt til Apple Podcasts

Oppdag og abonner på podkaster som underholder, informerer og inspirerer. Bla gjennom kostnadsfrie episoder og programmer som omhandler en rekke ulike temaer.

Se filmer og TV-programmer

Bla i kategorier for å finne filmer og TV-programmer du kan kjøpe, eller finn filmer du kan leie.

Lytt til lydbøker

Bla gjennom kategorier for å finne lydbøker du kan kjøpe.

Butikktilgjengelighet og -funksjonalitet kan variere etter land eller region. Se hva du kan kjøpe i landet ditt eller regionen din.

Administrer og synkroniser iPhone, iPad eller iPod touch manuelt

Du kan bruke iTunes for Windows til å ssikkerhetskopiere og oppdatere iPhone, iPad eller iPod touch og til å synkronisere innhold fra datamaskinen med enheten.

Du kan også bruke iCloud for Windows til å få tilgang til bilder, kontakter, kalendere, filer med mer på alle enhetene dine.

Endre innstillinger og administrer kontoen din

Hvis du endrer språk i iTunes, må du kanskje avslutte og åpne iTunes på nytt.