Kom i gang med iTunes for Windows

Med iTunes på en Windows-PC eller Microsoft Surface har du ett sted hvor du kan kjøpe filmer og TV-programmer, høre på alle favorittene dine i Apple Music og synkronisere innhold på iPhone, iPad eller iPod touch med datamaskinen.

Dette trenger du

*I Windows 7 og Windows 8 kan du laste ned iTunes for Windows på nettstedet til Apple.

Utforsk iTunes for Windows

For å navigere i iTunes bruker du kontrollene øverst på skjermen. For å bytte til en medietype, som musikk, filmer, TV-programmer, podkaster eller lydbøker, klikker du på hurtigmenyen i øvre venstre hjørne.

Lytt til musikkbiblioteket eller Apple Music

Abonner på Apple Music for å få tilgang til millioner av sanger, kjøpe musikk fra iTunes Store, lytte til radio eller høre på musikk som er importert til iTunes.

Lytt til Apple Podcasts

Oppdag og abonner på podkaster som underholder, informerer og inspirerer. Bla gjennom kostnadsfrie episoder og programmer som omhandler en rekke ulike temaer.

Se filmer og TV-programmer

Bla i kategorier for å finne filmer og TV-programmer du kan kjøpe, eller finn filmer du kan leie.

Lytt til lydbøker

Bla gjennom kategorier for å finne lydbøker du kan kjøpe.

Butikktilgjengelighet og -funksjonalitet kan variere etter land eller region. Se hva du kan kjøpe i landet ditt eller regionen din.

Administrer og synkroniser iPhone, iPad eller iPod touch manuelt

Du kan bruke iTunes for Windows til å sikkerhetskopiere og oppdatere iPhone, iPad eller iPod touch og til å synkronisere innhold fra datamaskinen med enheten. Du kan også bruke iCloud for Windows til å få tilgang til bilder, kontakter, kalendere, filer med mer på alle enhetene dine.

Endre innstillinger og administrer kontoen din

Hvis du endrer språk i iTunes, må du kanskje avslutte og åpne iTunes på nytt.