Justere dobbeltklikk og rullehastighet på mus og styreflate

Les om hvordan du endrer dobbeltklikk og rullehastighet på Apple Magic Mouse, Apple Magic Trackpad eller den innebygde styreflaten på Mac-maskinen. Du kan også aktivere eller deaktivere rulling på disse enhetene.

1. Velg Systemvalg fra Apple-menyen.
  2. Velg Tilgjengelighet fra Systemvalg-vinduet.
  3. Velg Mus og styreflate fra sidepanelet til venstre.
  4. Juster skyveknappen som vist under for å endre dobbeltklikkhastighet på musen eller styreflaten.
    Systemvalg
  5. Klikk på knappene Styreflatevalg eller Musevalg for å endre rullehastigheten på musen eller styreflaten.
  6. Bruk skyveknappen for å justere rullehastigheten på enheten i ruten som vises. Du kan også aktivere eller deaktivere rulling for musen eller styreflaten med avmerkingsboksen.
    Rullehastighet i Systemvalg

Du kan også bruke panelet Tilgjengelighet i Systemvalg for å slå på «dra med tre fingre» for styreflaten.