Om iTunes Plus

Lær mer om iTunes Plus, et format for sanger og musikkvideoer i høy kvalitet som er tilgjengelig i iTunes Store.

iTunes Plus dreier seg om sanger og musikkvideoer* i et AAC-format av høy kvalitet uten DRM (Digital Rights Management).

Alle sanger som er til salgs i iTunes Store nå, er iTunes Plus. Hvis du tidligere har kjøpt musikk med DRM fra iTunes Store, kan du kanskje laste ned versjoner av sangene uten DRM ved hjelp av et abonnement på iTunes Match. Sporene må vises som Matchet eller Kjøpt i kolonnen for iCloud-status i iTunes-biblioteket. Samme album eller sang må også være tilgjengelig i iTunes Store.

Følg denne framgangsmåten på datamaskinen for å oppgradere musikken din til iTunes Plus:

1. Åpne iTunes.
  2. Hvis du ikke er logget på, logger du på med Apple-ID og passord.
  3. Klikk på Min musikk-fanen øverst i iTunes.
  4. Klikk på sangen eller albumet du vil oppgradere.
  5. Trykk på slettetasten på tastaturet. Klikk på Flytt til papirkurv i meldingen som vises.
  6. Klikk på iTunes Store-fanen øverst i iTunes.
  7. Klikk på Kjøpt under Hurtigkoblinger til høyre i iTunes.
  8. Klikk på Musikk øverst til høyre i iTunes.
  9. Finn sangen eller albumet du vil oppgradere.
  10. Hvis du vil laste ned den nye versjonen, klikker du på ikonet for iCloud-nedlasting  på sangen eller albumet.

*Hvis du vil laste ned musikk eller videoer i iTunes Plus, velger du bort Last ned SD-videoer i høy kvalitet i iTunes-innstillingene. SD-videoer i høy kvalitet er ikke kompatible med eldre generasjoner av iPod, og de har DRM.