Bruk Apple Studio Display eller Pro Display XDR med Boot Camp

Du kan bruke disse Apple-skjermene med Microsoft Windows på noen Mac-modeller. Du må bare sørge for at programvaren er oppdatert.

Kontroller kompatibilitet

Hvis du har installert de nyeste programvareoppdateringene, kan du bruke disse Apple-skjermene med Microsoft Windows 10 på noen Intel-baserte Mac-modeller.

Studio Display

Støtter Boot Camp med macOS Monterey 12.3 eller nyere på disse Intel-baserte Mac-modellene:

Pro Display XDR

Støtter Boot Camp med macOS Catalina 10.15.2 eller nyere på disse Intel-baserte Mac-modellene:

Oppdater programvaren

Ingen av skjermene krever ytterligere konfigurering, men sørg for at programvaren er oppdatert:

1. Installer de nyeste macOS-oppdateringene. Du må bruke macOS for å motta oppdateringer for skjermen.

2. Hvis du ikke allerede har gjort det, kan du bruke Boot Camp Assistant for å installere Windows 10.

3. Start Macen i Windows og bruk deretter Apple-programvareoppdatering for å installere de nyeste Apple-oppdateringene for Windows.

Råd og tips

Det er ikke sikkert at Macer støtter video over Thunderbolt 3 når Windows er i sikkermodus eller Windows-gjenopprettingsmiljøet. Video i disse modusene forblir tilgjengelig for skjermer som er koblet til en annen skjermport, for eksempel HDMI.

Informasjon om produkter som ikke er laget av Apple, samt uavhengige nettsteder som ikke kontrolleres eller testes av Apple, er gitt uten anbefaling eller godkjenning. Apple påtar seg ikke noe ansvar for utvalget av, bruken av eller ytelsen til nettsteder og produkter fra tredjeparter. Apple garanterer ikke for nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparters nettsteder. Kontakt leverandøren for mer informasjon.