iTunes Support

Alle onderwerpen, bronnen en contactmogelijkheden die u nodig hebt voor iTunes.

Uw iTunes-cadeaubon inwisselen

We willen allemaal wel een iTunes-cadeaubon. Gebruik uw cadeaubon voor muziek, films, apps en meer.

Uitgelichte onderwerpen

Foto's toevoegen aan afspeellijsten

Selecteer een afspeellijst in iTunes op uw Mac. Kies een foto door op het vierkantje links van de naam van de afspeellijst aan de bovenkant van het scherm te klikken.

- Scot, Apple Store Specialist

Ontdekken

iTunes-gemeenschap

Contact opnemen met Apple Support

Help me met iTunes

Beantwoord een paar vragen en wij hebben een mogelijke oplossing voor u.