Support voor iTunes

Krijg hulp bij het synchroniseren van uw apparaten, het bijwerken van iTunes naar de nieuwste versie en het verhelpen van fouten in iTunes.

Hulp bij aankopen

Lees hier hoe u een betaalmethode configureert, Apple Music beheert en toegang krijgt tot muziek die u in de iTunes Store hebt gekocht.

Een iOS-apparaat met iTunes synchroniseren

Synchroniseer uw media, zoals muziek en films, zodat het materiaal op uw iOS-apparaat overeenkomt met dat in iTunes op uw computer.

Meer support