Maak kennis met de iPhone X

Als u een iPhone X gebruikt, is uw gezicht uw wachtwoord, zullen uw foto's uitblinken en is alles met één veeg toegankelijk.

Uw gezicht is uw wachtwoord

Dankzij Face ID kunt u met één enkele blik een iPhone X op een veilige manier ontgrendelen, aankopen machtigen, inloggen bij apps en meer.

Doe alles met veegbewegingen

Gebruik bewegingen op een iPhone X om snel te navigeren, multitasking te gebruiken, instellingen aan te passen en toegang te hebben tot de dingen die u het meeste doet.

Laat uw creativiteit de vrije loop

Op een iPhone X kunt u foto's perfectioneren met portretbelichting, een verhaal vertellen met geanimeerde effecten en zelfs een eenhoorn van uzelf maken.

Wacht, er is nog meer