Als u deze optie wijzigt, wordt deze pagina opnieuw geladen

Serviceprogramma voor problemen met geen geluid voor iPhone 12 en iPhone 12 Pro

Apple heeft vastgesteld dat een zeer klein percentage van alle iPhone 12- en iPhone 12 Pro-apparaten mogelijk problemen ondervindt met geluid in verband met een component op de ontvangermodule die mogelijk uitvalt. De betrokken apparaten zijn gemaakt tussen oktober 2020 en april 2021.

Als uw iPhone 12 of iPhone 12 Pro geen geluid afkomstig van de ontvanger produceert wanneer u een oproep start of ontvangt, komt het apparaat mogelijk in aanmerking voor service.

Apple of een erkende Apple serviceprovider zal gratis service uitvoeren voor in aanmerking komende apparaten.

iPhone 12 mini- en iPhone 12 Pro Max-modellen maken geen deel uit van dit programma.

Serviceproces

Kies een van de onderstaande opties om uw iPhone 12 of iPhone 12 Pro te laten repareren. De iPhone wordt voorafgaand aan de reparatie onderzocht om te controleren of het apparaat in aanmerking komt voor dit programma.

Maak vóór de service een reservekopie van uw iPhone in iCloud of op een computer. Lees meer over het voorbereiden van een iPhone op service.

Als uw iPhone 12 of iPhone 12 Pro schade heeft waardoor de reparatie wordt bemoeilijkt, zoals een gebarsten scherm, moet dat probleem voorafgaand aan de service worden opgelost. In bepaalde gevallen kunnen kosten in rekening worden gebracht voor deze aanvullende reparatie.

Aanvullende informatie

Apple kan de reparatie beperken tot het oorspronkelijke land of de oorspronkelijke regio van aankoop. Voor iPhone 12- of iPhone 12 Pro-apparaten die zijn gekocht in landen aangesloten bij de EER, kan onderhoud in andere EER-landen worden uitgevoerd.

Dit wereldwijde Apple programma houdt geen verlenging in van de dekking van de standaardgarantie op de iPhone 12 of iPhone 12 Pro. Uw rechten onder de consumentenwetgeving worden niet beïnvloed door dit programma.

Het programma biedt dekking voor in aanmerking komende iPhone 12- of iPhone 12 Pro-apparaten gedurende drie jaar na de eerste detailhandelverkoop van het apparaat.

Deze informatie is bijgewerkt op 19-08-2022