Het iPad-beginscherm. Aan de linkerkant van het scherm zie je de Vandaag-weergave met de widgets 'Agenda', 'Notities', 'Foto's' en 'Herinneringen'.

Helemaal jouw stijl

Je kunt de achtergrond van het beginscherm en toegangsscherm wijzigen, widgets toevoegen, je eigen memoji aanmaken en een schema voor het activeren van de donkere modus instellen.

Je iPad personaliseren

Een tekening en een handgeschreven recept in een notitie in de Notities-app. De titel van het recept boven in het scherm is geselecteerd. In de knoppenbalk onder in het scherm zie je de kleur die is gekozen om de geselecteerde handgeschreven tekst aan te passen.

De Apple Pencil gebruiken met Notities

Lees hoe je vanuit het toegangsscherm notities aanmaakt, hoe je perfecte lijnen en vormen tekent en hoe je met handgeschreven tekst meer mogelijkheden hebt dan ooit.

Handige notities maken op de iPad

Een film die in de Apple TV-app wordt afgespeeld, met de afspeelregelaars in beeld.

Amusement binnen handbereik

Kijk een film of tv-programma, zing mee met je favoriete nummers, ontdek een podcast of duik in een goed boek.

Ontspannen met de iPad

Om in de iPad-gebruikershandleiding te zoeken, klik je op 'Inhoudsopgave' boven aan de pagina of typ je een of meer woorden in het zoekveld. Ook kun je de handleiding downloaden via Apple Books (indien beschikbaar).