Support voor GarageBand

Aan de slag

Wat is er nieuw?

Lees meer over de nieuwste updates voor GarageBand voor macOS en GarageBand voor iOS.

Apps bijwerken

Ontdek hoe u GarageBand bijwerkt op een Mac, iPad of iPhone.

Meer doen

Drummerloops gebruiken

Voeg snel drums toe aan uw project en pas ze aan zodat ze bij uw nummer passen.

Werken met percussionisten

Met Drummer kunt u tracks met dynamische percussie toevoegen aan uw nummer en deze aanpassen.

Als u geen audio kunt opnemen

In macOS Mojave of hoger kunt u GarageBand toegang geven tot de ingebouwde of verbonden audio-ingangen.

Informatiebronnen

Gebruikershandleidingen

Kom meer te weten over functies en ontdek wat GarageBand op uw Mac, iPad of iPhone allemaal kan.

Logic Remote voor GarageBand

Ontdek hoe u de Logic Remote-app gebruikt om GarageBand op uw iPad te bedienen.

Apple gemeenschappen

Zoek naar antwoorden, stel vragen en maak contact met andere Apple gebruikers.

Vraag support aan

We kunnen u helpen om de beste supportopties te vinden.

Support-app

Gepersonaliseerde toegang tot oplossingen voor uw Apple producten.