Apps handmatig bijwerken op een Apple apparaat

Je kunt automatische updates uitschakelen en apps handmatig bijwerken. Je kunt automatische updates ook inschakelen, zodat je niet elke app handmatig hoeft bij te werken.

Apps handmatig bijwerken

Op je iPhone en iPad worden apps die je downloadt uit de App Store, standaard automatisch bijgewerkt. Maar als er een probleem is, kun je een app handmatig bijwerken.

Apps handmatig bijwerken op een iPhone of iPad

1. Open de App Store.

2. Tik op je profielsymbool bovenaan het scherm.

3. Scrol om komende updates en bijbehorende versienotities te zien. Tik op 'Werk bij' naast een app om alleen die app bij te werken of tik op 'Werk alle bij'.

iPhone met de knop 'Werk alle bij'.

Lees wat je moet doen als je een app op je iPhone of iPad niet kunt bijwerken

Apps handmatig bijwerken op een Mac

1. Open de App Store.

2. Klik in de navigatiekolom op 'Updates'.

3. Klik op 'Werk bij' naast een app om alleen die app bij te werken of klik op 'Werk alle bij'.

Mac met de pagina 'Updates' in de App Store.

Als je de app niet uit de App Store op je Mac hebt gedownload, neem je contact op met de ontwikkelaar van de app om hulp te krijgen met updates.

Lees wat je moet doen als je een app op je Mac niet kunt bijwerken

Apps handmatig bijwerken op een Apple Watch

1. Open de App Store en scrol helemaal naar beneden.

2. Tik op 'Account'.

3. Tik op 'Updates'.

4. Tik op 'Werk bij' naast een app om alleen die app bij te werken of tik op 'Werk alle bij'.

Automatische updates in- of uitschakelen

Als je al je apps liever handmatig bijwerkt, schakel je automatische updates uit. Je ontvangt dan meldingen van de App Store als er een update voor een van je apps klaarstaat.

Automatische updates in- of uitschakelen op je iPhone of iPad

1. Ga naar 'Instellingen'.

2. Tik op 'App Store'.

3. Schakel 'Automatische updates' in of uit.

iPhone met App Store-opties in 'Instellingen', inclusief app-updates.

Automatische updates in- of uitschakelen op je Mac

1. Open de App Store.

2. Kies in de menubalk bovenaan het scherm 'App Store' > 'Instellingen' of 'App Store' > 'Voorkeuren'.

3. Selecteer of deselecteer 'Automatische updates'.

Automatische updates in- of uitschakelen op je Apple Watch

1. Ga naar 'Instellingen' > 'App Store'.

2. Schakel 'Automatische updates' in of uit.

Je kunt ook de Watch-app op je iPhone openen, naar 'App Store' scrollen en erop tikken, en vervolgens 'Automatische updates' in- of uitschakelen.

Automatische updates in- of uitschakelen op je Apple TV HD of 4K

1. Ga naar 'Instellingen' > 'Apps'.

2. Selecteer of deselecteer 'Werk apps automatisch bij'.

Informatie over producten die niet door Apple zijn gemaakt of externe websites die niet door Apple worden beheerd of getest, wordt verstrekt zonder aanbeveling of goedkeuring. Apple aanvaardt geen aansprakelijkheid wat betreft de keuze, de prestaties of het gebruik van websites of producten van derden. Apple doet geen enkele toezegging met betrekking tot de juistheid of de betrouwbaarheid van websites van derden. Neem contact op met de leverancier voor meer informatie.