Wijzigingen in de toegang tot uw muziekbibliotheek met DJ-software en andere apps van derden

De nieuwe Apple Music-app in macOS Catalina is erop gericht om apps van derden op één manier toegang te geven tot uw muziekbibliotheek. Op dit moment heeft nog niet elke appontwikkelaar deze wijzingen overgenomen.

Als u eerst de XML-bibliotheekexport gebruikte, blijft het XML-bestand in uw geüpgradede bibliotheek nadat u hebt bijgewerkt naar macOS Catalina. Het bestand wordt echter niet meer bijgewerkt met nieuwe muziek of afspeellijsten die u toevoegt of wijzigt in uw bibliotheek.

Als u een app van een andere fabrikant gebruikt en u onverwacht geen toegang hebt tot uw muziekbibliotheek, probeert u het volgende:

• Controleer de app om te kijken of er een update is.
  • Controleer de instellingen in de app van een andere fabrikant voor een nieuwe manier om uw muziekbibliotheek te koppelen.
  • Probeer nummers van uw muziekbibliotheek naar de bibliotheek van de app te slepen.
  • U kunt de app gebruiken op een Mac met macOS Mojave of een pc met iTunes voor Windows totdat de ontwikkelaar van de app een update voor macOS Catalina uitbrengt.

Informatie over producten die niet door Apple zijn gemaakt of externe websites die niet door Apple worden beheerd of getest, wordt verstrekt zonder aanbeveling of goedkeuring. Apple aanvaardt geen aansprakelijkheid wat betreft de keuze, de prestaties of het gebruik van websites of producten van derden. Apple doet geen enkele toezegging met betrekking tot de juistheid of de betrouwbaarheid van websites van derden. Aan het gebruik van internet zijn risico’s verbonden. Neem contact op met de leverancier voor meer informatie. Andere bedrijfs- en productnamen zijn mogelijk handelsmerken van de respectievelijke eigenaars.