Als u video's niet kunt synchroniseren met uw oudere iPod-model

Mogelijk ondersteunen oudere iPod-modellen videostructuren niet die worden ondersteund door nieuwere iPods, iPhones of iPads.

Dit artikel is gearchiveerd en wordt niet meer bijgewerkt door Apple.

Wanneer u SD-video's van hoge kwaliteit naar een iPod classic of iPod nano probeert te synchroniseren, ziet u mogelijk het bericht '[Het bestand] is niet gekopieerd omdat SD-video van hoge kwaliteit niet compatibel is met de iPod [apparaatnaam].'

Om deze video's te synchroniseren, verandert u eerst uw instellingen, downloadt u de video opnieuw en probeert u nogmaals te synchroniseren.

De instellingen wijzigen

1. Open iTunes.
  2. Mac: in de menubalk boven in het computerscherm selecteert u 'iTunes' > 'Voorkeuren'.
    Windows: in de menubalk boven in het iTunes-venster selecteert u 'Bewerken' > 'Voorkeuren'.
  3. Klik op het tabblad 'Downloads'. Als u het tabblad 'Downloads' niet ziet, downloadt u de nieuwste versie van iTunes.
  4. Schakel het aankruisvak 'Download SD-video's met hoge kwaliteit' uit.
  5. Klik op 'OK'.

Verwijderen en opnieuw downloaden

Download na het wijzigen van de instellingen uw video opnieuw en probeer deze nogmaals te synchroniseren.

Als u de video in de iTunes Store hebt gekocht

1. Klik op 'Video's' in de navigatiekolom links in het iTunes-venster.
  2. Kies 'Weergave' > 'Weergeven als' > 'Lijst' in de menubalk boven in het computerscherm of boven in het iTunes-venster.
  3. Zoek en selecteer de video die u wilt synchroniseren en klik op het symbool 'Meer opties' blauw iTunes-symbool met drie punten voor meer opties . Als de video HD-symbool naast de titel heeft, leest u hier hoe u een SD-versie kunt verkrijgen.
  4. Klik op 'Verwijder download'.
  5. Download de video opnieuw door te klikken op het downloadsymbool blauw iTunes-symbool voor download naar cloud.
  6. Nadat de video is gedownload, synchroniseert u de video naar het apparaat.

Als u de video maakt

Video's die u hebt gemaakt, zijn mogelijk in een structuur die niet door uw iPod wordt ondersteund. Volg de volgende stappen voor deze video's:

1. Klik op 'Video's' in de navigatiekolom links in het iTunes-venster.
  2. Selecteer de video die u wilt synchroniseren. Kies in de menubalk boven in het computerscherm of boven in het iTunes-venster 'Archief' > 'Converteer' > 'Maak versie voor iPod of iPhone aan'.
  3. Synchroniseer de nieuwe versie naar uw iPod.