Als u deze optie wijzigt, wordt deze pagina opnieuw geladen
Apple Watch, Series 2 en 3

Vervangingsprogramma voor het scherm van aluminium modellen van Apple Watch Series 2 en Series 3

Apple heeft geconstateerd dat er in zeer zeldzame gevallen een barst kan ontstaan langs de afgeronde rand van het scherm van de aluminium modellen van de Apple Watch Series 2 of Series 3. Deze barst kan aan een kant van het scherm beginnen en zich vervolgens uitbreiden rondom het scherm, zoals in de afbeeldingen hieronder te zien is.

Apple Watch, voorbeeld 1
Apple Watch, voorbeeld 2

Apple of een erkende Apple serviceprovider zal het scherm van een in aanmerking komende Apple Watch met dit soort barst gratis repareren.

In aanmerking komende modellen

De onderstaande modellen komen in aanmerking voor dit programma. Raadpleeg Een Apple Watch identificeren om het model, de collectie en de kleur van uw Apple Watch op te zoeken.

Serie en model Casegrootten Kleur en materiaal Verkoopdatums
Apple Watch Series 2 38 mm en 42 mm Spacegrijs, goud, roségoud en zilverkleurig aluminium September 2016 - september 2017
Apple Watch Nike+ Series 2 38 mm en 42 mm Spacegrijs en zilverkleurig aluminium Oktober 2016 - oktober 2017

Apple Watch Series 3 (GPS)

Apple Watch Series 3 (GPS + Cellular)

38 mm en 42 mm Spacegrijs, goud en zilverkleurig aluminium September 2017 - september 2019

Apple Watch Nike+ Series 3 (GPS)

Apple Watch Nike+ Series 3 (GPS + Cellular)

38 mm en 42 mm Spacegrijs en zilverkleurig aluminium Oktober 2017 - september 2019

Dit programma is niet van toepassing op andere Apple Watch-modellen.

Serviceproces

Kies een van de opties hieronder om uw Apple Watch te laten repareren. In alle gevallen wordt het apparaat naar een Apple reparatiecentrum verzonden. De Apple Watch wordt voorafgaand aan de reparatie onderzocht om te controleren of het apparaat in aanmerking komt voor dit programma.

Uw Apple Watch wordt meestal binnen ongeveer 5 werkdagen naar u teruggestuurd.

Wij raden u aan om Voordat u een Apple Watch naar ons opstuurt te raadplegen om uw Apple Watch voor te bereiden op service.

Opmerking: als uw Apple Watch schade heeft die reparatie bemoeilijkt, zal deze schade eerst moeten worden gerepareerd. In bepaalde gevallen kunnen kosten in rekening worden gebracht voor de reparatie.

Aanvullende informatie

Apple kan de reparatie beperken tot het oorspronkelijke land of de oorspronkelijke regio van aankoop. Voor Apple Watch-apparaten die zijn gekocht in landen aangesloten bij de EER, kan onderhoud in andere EER-landen worden uitgevoerd.

Dit wereldwijde programma van Apple houdt niet in dat de standaardgarantiedekking op uw Apple Watch wordt verlengd.

Dit programma geldt voor in aanmerking komende aluminium modellen van Apple Watch Series 2 en Series 3 gedurende een periode van drie jaar na de eerste verkoop van het apparaat of één jaar na de begindatum van dit programma, waarbij de periode met de langste dekking geldt.

Deze informatie is bijgewerkt op 30-08-2019