Upgraden naar macOS Mojave

Upgraden

Met functies als Donkere modus, Stapels en twee nieuwe ingebouwde apps helpt macOS Mojave u meer uit elke klik te halen. Voordat u uw Mac upgradet, bereidt u uw Mac voor.

Nieuw in macOS Mojave

Krijg een overzicht van functies als Donkere modus, Stapels, Continuïteitscamera en de nieuwe apps voor macOS Mojave: Woning en Gesproken memo's.

Support voor macOS

Krijg hulp bij het gebruik van macOS, het verplaatsen van inhoud naar een nieuwe Mac en meer.