Als u deze optie wijzigt, wordt deze pagina opnieuw geladen
Smart Battery Case

Vervangingsprogramma voor de Smart Battery Case voor iPhone XS, iPhone XS Max en iPhone XR

Apple heeft vastgesteld dat er problemen kunnen optreden bij het opladen van sommige Smart Battery Cases voor iPhone XS, iPhone XS Max en iPhone XR. Een getroffen Smart Battery Case vertoont mogelijk een of meer van de volgende symptomen:

• Battery Case laadt niet of met tussenpozen op wanneer deze is aangesloten op een stopcontact
  • Battery Case laadt de iPhone niet of met tussenpozen op

De getroffen apparaten zijn tussen januari 2019 en oktober 2019 geproduceerd. Dit is geen veiligheidsprobleem en Apple of een erkende Apple serviceprovider zal de in aanmerking komende Battery Cases gratis vervangen.

In aanmerking komende modellen

De onderstaande Smart Battery Case-modellen komen in aanmerking voor dit programma:

Smart Battery Case voor iPhone XS
iPhone XS
Smart Battery Case voor iPhone XS Max
iPhone XS Max
Smart Battery Case voor iPhone XR
iPhone XR

Opmerking: dit programma is niet van toepassing op andere Smart Battery Cases voor iPhone.

Procedure voor vervanging

Kies een van de onderstaande serviceopties om uw Smart Battery Case te laten vervangen. De Smart Battery Case wordt voorafgaand aan de reparatie onderzocht om te controleren of het apparaat in aanmerking komt voor dit programma.

Als u vragen hebt of meer hulp nodig hebt, kunt u contact opnemen met Apple Support.

Aanvullende informatie

Apple kan de reparatie beperken tot het oorspronkelijke land of de oorspronkelijke regio van aankoop. Voor Smart Battery Cases die zijn gekocht in landen aangesloten bij de EER, kan onderhoud in andere EER-landen worden uitgevoerd.

Dit wereldwijde Apple programma houdt geen verlenging in van de dekking van de standaardgarantie op de Smart Battery Case. Uw rechten onder de consumentenwetgeving worden niet beïnvloed door dit programma.

Het programma biedt dekking voor de in aanmerking komende Smart Battery Cases gedurende twee jaar na de eerste detailhandelverkoop van het apparaat.

De getroffen Battery Cases worden op een milieuvriendelijke manier afgevoerd.

Deze informatie is bijgewerkt op 10-01-2020