Als u deze optie wijzigt, wordt deze pagina opnieuw geladen
iPhone X

Vervangingsprogramma voor de iPhone X-beeldschermmodule vanwege Touch-problemen

Apple heeft vastgesteld dat bij sommige iPhone X-beeldschermen Touch-problemen kunnen optreden door een defect onderdeel in de beeldschermmodule. Apparaten met dit probleem kunnen de volgende symptomen vertonen:

• Het beeldscherm of een deel van het beeldscherm reageert niet of niet altijd op aanraking
  • Het beeldscherm reageert terwijl het niet is aangeraakt

De beeldschermmodule van in aanmerking komende apparaten wordt gratis vervangen door Apple of een erkende Apple serviceprovider.

Dit programma is niet van toepassing op andere iPhone-modellen.

Serviceproces

Kies een van de opties hieronder om uw iPhone X te laten repareren. De iPhone wordt voorafgaand aan de reparatie onderzocht om te controleren of het apparaat in aanmerking komt voor dit programma.

Maak voorafgaand aan de reparatie een reservekopie van de iPhone in iTunes of iCloud. Lees meer over het voorbereiden van een iPhone op service.

Als uw iPhone X schade heeft waardoor de reparatie wordt bemoeilijkt, zoals een gebarsten scherm, moet dat probleem voorafgaand aan de service worden opgelost. In bepaalde gevallen kunnen kosten in rekening worden gebracht voor deze aanvullende reparatie.

Aanvullende informatie

Apple kan de reparatie beperken tot het oorspronkelijke land of de oorspronkelijke regio van aankoop. Voor iPhone X-apparaten die zijn gekocht in landen aangesloten bij de EER kan reparatie in andere EER-landen worden uitgevoerd.

De dekking van de standaardgarantie voor de iPhone X wordt niet verlengd door dit Apple programma.

Als u denkt dat dit probleem zich op uw iPhone X heeft voorgedaan en u hebt betaald voor het vervangen van de beeldschermmodule, kunt u contact opnemen met Apple over terugbetaling.

Het programma biedt dekking voor de in aanmerking komende iPhone X-apparaten gedurende drie jaar na de eerste detailhandelverkoop van het apparaat.

Deze informatie is bijgewerkt op 09-11-2018.