Support voor GarageBand

Alle onderwerpen, bronnen en contactmogelijkheden die u nodig hebt voor GarageBand.

Een reservekopie van uw nummers maken

U kunt een reservekopie maken van GarageBand voor iOS-nummers met behulp van iCloud, iCloud Drive of AirDrop.

Hulp bij GarageBand

Of u nu een beltoon voor uw telefoon wilt maken, een instrument wilt spelen of een nummer wilt opnemen, onze gebruikershandleidingen kunnen helpen.

Meer informatie

GarageBand-gemeenschappen

Vind oplossingen voor GarageBand voor Mac en iOS met Apple Support-gemeenschappen.

Contact opnemen met Apple Support

Help me met GarageBand

Beantwoord een paar vragen en wij hebben een mogelijke oplossing voor u.