Support voor GarageBand

Alle onderwerpen, bronnen en contactmogelijkheden die je nodig hebt voor GarageBand.

Een reservekopie van je nummers maken

Je kunt een reservekopie maken van GarageBand voor iOS-nummers met behulp van iCloud, iCloud Drive of AirDrop.

Hulp bij GarageBand

Of je nu een beltoon voor je telefoon wilt maken, een instrument wilt spelen of een nummer wilt opnemen, onze gebruikershandleidingen kunnen helpen.

Meer informatie

GarageBand-gemeenschappen

Vind oplossingen voor GarageBand voor Mac en iOS met Apple Support-gemeenschappen.

Contact opnemen met Apple Support

Help me met GarageBand

Beantwoord een paar vragen en wij hebben een mogelijke oplossing voor je.