Support voor GarageBand

Alle onderwerpen, bronnen en contactmogelijkheden die u nodig hebt voor GarageBand.

Alles over de nieuwe functies in GarageBand voor iOS

Ontvang gratis geluidenpakketten uit de geluidenbibliotheek, bouw grooves op met de Beatsequencer, deel en bewaar nummers en geluidsbestanden met de Bestanden-app en meer.

Hulp bij GarageBand

Of u nu een beltoon voor uw telefoon wilt maken, een instrument wilt spelen of een nummer wilt opnemen, onze gebruikershandleidingen kunnen helpen.