Support voor Apple Business
Manager

Hardware, software en voorzieningen van Apple werken samen om je bedrijf de mogelijkheden en flexibiliteit te geven om de werkzaamheden uit te voeren.

Apple Business Manager

Een eenvoudige webportal die een snelle, gestroomlijnde manier biedt om Apple apparaten te implementeren.

Configureren

Beschikbaarheid controleren

Ontdek of Apple Business Manager beschikbaar is in je regio en welke betaalmethoden worden geaccepteerd.

Apple Configurator

Apple Configurator kan worden geïntegreerd met het Device Enrollment Program om MDM-inschrijving te automatiseren zodat je feilloos apparaten kunt configureren en apps kunt distribueren.

Aan de slag

Ontdek hoe je je kunt inschrijven, beheerders kunt aanmaken, de implementatie van apparaten kunt starten en meer.

Apparaten voorbereiden op werken op afstand

Configureer apparaten voor teamleden, zodat ze op afstand of vanuit huis kunnen werken.

Inschrijving en implementatie

Met Apple Business Manager kun je de implementatie van apparaten automatiseren en apparaten op afstand beheren.

Geautomatiseerde apparaatinschrijving

Vereenvoudig de aanvankelijke apparaatconfiguratie met geautomatiseerde apparaatinschrijving.

Apparaatleveranciers beheren

Ontdek hoe je apparaten kunt toevoegen aan Apple Business Manager op het moment van aankoop.

Mobile Device Management

Implementeer en beheer je hardware, software en voorzieningen van Apple op eenvoudige wijze.

Materiaaldistributie en identiteitsbeheer

Met Apple Business Manager kun je Apple ID's voor je gebruikers beheren en apps en boeken in bulk distribueren.

Eenmalige aanmelding van Kerberos

De Kerberos SSO-extensie maakt het eenvoudig om eenmalige aanmelding van Kerberos te gebruiken voor de Apple apparaten van je organisatie.

Materiaal distribueren met Apps en boeken

Je kunt materiaal dat is aangeschaft in Apps en boeken, rechtstreeks distribueren onder je gebruikers voor je school of bedrijf.

Informatie over beheerde Apple ID's

Apple Business Manager maakt het eenvoudig om Apple ID's aan te maken en Apple ID's van je organisatie te beheren.

Apple at Work

Apple kan eenvoudig worden geïntegreerd in je bestaande infrastructuur, ongeacht of je organisatie over tien of tienduizend apparaten beschikt.

Informatiebronnen

Gebruikershandleiding

Kom meer te weten over functies en ontdek wat Apple Business Manager allemaal kan.

Versienotities

Ontdek wat er is veranderd in elk van de Apple Business Manager-updates.

AppleCare Professional Support

Ontvang persoonlijke ondersteuning van experts die ervoor zorgen dat je IT-werkzaamheden soepel verlopen.

Apple gemeenschappen

Vind bedrijfsoplossingen voor iPhone, iPad of Mac van gebruikers over de hele wereld.

Contact opnemen met Support

Krijg ondersteuning bij het gebruik van beheerde Apple ID's, de implementatie van apps of het beheer van apparaten.