Als u deze optie wijzigt, wordt deze pagina opnieuw geladen
AirPods Pro

Serviceprogramma voor geluidsproblemen met AirPods Pro

Apple heeft vastgesteld dat een klein percentage AirPods Pro geluidsproblemen kan vertonen. De getroffen apparaten zijn vóór oktober 2020 geproduceerd.

Getroffen AirPods Pro vertonen mogelijk een of meer van de volgende symptomen:

• Knetterende of statische geluiden die erger worden in luide omgevingen, tijdens het sporten of tijdens telefoongesprekken.
  • Actieve ruisonderdrukking werkt niet zoals verwacht, bijvoorbeeld een verlies van bastonen of een toename van achtergrondgeluiden, zoals straat- of vliegtuiggeluiden.

Apple of een erkende Apple serviceprovider zal gratis service uitvoeren voor getroffen AirPods Pro (links, rechts of allebei).

Opmerking: dit programma is niet van toepassing op andere AirPods-modellen

Serviceproces

Kies een van de onderstaande serviceopties om uw AirPods Pro te laten repareren. Uw AirPods Pro worden voorafgaand aan de reparatie onderzocht om te controleren of ze in aanmerking komen voor dit programma. AirPods Pro (links, rechts of allebei) met een bevestigd probleem worden vervangen. De AirPods Pro-case is niet getroffen en wordt niet vervangen.

Aanvullende informatie

Dit wereldwijde Apple programma houdt geen verlenging in van de dekking van de standaardgarantie op de AirPods Pro. Uw rechten onder de consumentenwetgeving worden niet beïnvloed door dit programma.

Het programma biedt dekking voor getroffen AirPods Pro gedurende drie jaar na de eerste detailhandelverkoop van het apparaat.

Deze informatie is bijgewerkt op 1-10-2021