Als u deze optie wijzigt, wordt deze pagina opnieuw geladen
13-inch MacBook Pro

Serviceprogramma voor de achtergrondverlichting van het 13-inch MacBook Pro-beeldscherm

Apple heeft vastgesteld dat een klein percentage van de 13-inch MacBook Pro-beeldschermen mogelijk een of meer van de volgende symptomen vertoont:

• De achtergrondverlichting van het beeldscherm toont voortdurend of af en toe felle verticale gebieden langs de gehele onderkant van het scherm
  • De achtergrondverlichting van het beeldscherm werkt helemaal niet meer

De beïnvloede apparaten zijn verkocht tussen oktober 2016 en februari 2018. Apple of een erkende Apple serviceprovider zal de beïnvloede MacBook Pro-apparaten gratis repareren.

Welke modellen komen in aanmerking?

Als u wilt zien welk model computer u hebt en of deze in aanmerking komt voor dit programma, kiest u het Apple-menu () > 'Over deze Mac'. Hieronder ziet u welke modellen in aanmerking komen.

• MacBook Pro (13-inch, 2016, vier Thunderbolt 3-poorten)
  • MacBook Pro (13-inch, 2016, twee Thunderbolt 3-poorten)

Opmerking: andere dan de genoemde Mac-notebookmodellen vallen niet onder dit programma.

Serviceproces

Kies een van de onderstaande serviceopties. De MacBook Pro wordt voorafgaand aan de reparatie onderzocht om te controleren of het apparaat in aanmerking komt voor dit programma.

Als u vragen hebt of meer hulp nodig hebt, kunt u contact opnemen met Apple Support.

Wij raden u dringend aan een reservekopie van uw gegevens te maken voordat u uw apparaat aanbiedt voor reparatie.

Opmerking: als uw MacBook Pro schade heeft die reparatie bemoeilijkt, zal deze schade eerst moeten worden gerepareerd. In bepaalde gevallen kunnen kosten in rekening worden gebracht voor de reparatie.

Aanvullende informatie

Dit wereldwijde programma van Apple houdt niet in dat de standaardgarantiedekking op uw MacBook Pro wordt verlengd.

Als u van mening bent dat dit probleem zich op uw MacBook Pro heeft voorgedaan en u hebt betaald voor reparatie van het beeldscherm, kunt u contact opnemen met Apple om terugbetaling te vragen.

Het programma geldt voor in aanmerking komende MacBook Pro-modellen gedurende een vijf jaar na de eerste detailhandelverkoop van het apparaat of drie jaar na de begindatum van dit programma, waarbij de periode met de langste dekking geldt.

Deze informatie is bijgewerkt op 15-1-2021