Kuvat-ohjelman tuki

Täältä löydät kaikki Kuvat-ohjelman ohjeartikkelit, resurssit ja tuen yhteydenottotavat.

Kuvien ottaminen ja muokkaaminen iPhonella, iPadilla tai iPod touchilla

Ota kuvia ja hyödynnä iPhonen, iPadin ja iPod touchin kameratoimintoja. Selaa ja muokkaa kuvia sitten laitteessasi.

Lue ohjeita Kuvat-ohjelman käyttöön

Voit katsoa ja muokata kuvia Macilla, iCloud.comissa ja iOS-laitteillasi. Käyttöoppaistamme saat ohjeet Kuvat-ohjelman eri toimintojen käyttöön.

Esitellyt aiheet

Kuvat-ohjelman yhteisö

Ota yhteyttä Apple-tukeen

Lue ohjeita Kuvat-ohjelman käyttöön

Kun vastaat muutamaan kysymykseen, suosittelemme sinulle soveltuvaa ratkaisua.