Luo ja tilaa painotuotteita Kuvat-apissa projektilaajennusten avulla

Lue, miten voit ladata, asentaa ja käyttää muun valmistajan projektilaajennuksia macOS:n Kuvat-apissa.

Kuvat-apille tarkoitettujen muun valmistajan projektilaajennusten avulla voit lisätä erilaisia tehokkaita työkaluja, joilla voit luoda kuvaprojekteja ja tilata painotuotteita. Aloita varmistamalla, että Macissasi on käytössä macOS High Sierra 10.13 tai uudempi. Lataa ja asenna sitten laajennukset Mac App Storesta.

Kuvat-projektilaajennusten etsiminen ja asentaminen

1. Avaa Kuvat.

2. Valitse Kuvat-valikkoriviltä Tiedosto > Luo > [projektin tyyppi] > App Store. Mac App Store avautuu ja näyttää saatavilla olevat projektilaajennukset.

3. Lue lisätietoja klikkaamalla laajennusta tai lataa se klikkaamalla Hae.

4. Kun laajennus on latautunut, se on saatavilla projektilaajennuksena Kuvat-apissa.

Aiempien projektien muuntaminen

Voit päivittää aiempia Kuvat-projekteja tai jatkaa niiden työstämistä muuntamalla niitä muun valmistajan laajennuksilla:

1. Valitse muunnettava projekti Projektit-kohdan Kuvat-sivupalkista.

2. Valitse Kuvat-valikkoriviltä Tiedosto > Luo > [projektin tyyppi] ja valitse sitten haluamasi projektilaajennus. Laajennus näyttää projektille vaihtoehtoja ja muuntaa sen sitten omaan muotoonsa.

3. Muokkaa projektia ja tee painotuotetilaus käyttämällä projektilaajennuksen käyttöliittymää Kuvat-apissa. Kun olet valmis, klikkaa Valmis Kuvat-apin oikeassa yläkulmassa. Muunnettu ja alkuperäinen projekti näkyvät sivupalkissa.

Kun muunnat projekteja, voit muokata niitä lisää ja tehdä tilauksia käyttämällä laajennuksen käyttöliittymää Kuvat-apissa.

Uusien projektien luominen

Jos haluat luoda uuden Kuvat-projektin käyttämällä laajennuksia, noudata seuraavia ohjeita:

1. Valitse Muisto, Albumi tai useita kuvia käytettäväksi projektissa.

2. Valitse Tiedosto > Luo > [projektin tyyppi] ja valitse sitten projektilaajennus.

3. Luo projekti, muokkaa sitä ja tee tilaus käyttämällä laajennuksen käyttöliittymää.

Voit lisätä projektiin lisää kuvia projektin luomisen jälkeen vetämällä kuvat Kuvat-näkymästä ja pudottamalla ne sivupalkista löytyvän projektin nimen päälle.

Lue ohjeita laajennusten käyttöön

Jos tarvitset apua jonkin laajennuksen käyttöön, ota yhteyttä kehittäjään.

Kuvat-projektilaajennukset eivät ehkä ole käytettävissä kaikissa maissa tai kaikilla alueilla.

Tiedot tuotteista, jotka eivät ole Applen valmistamia, sekä tiedot itsenäisistä verkkosivustoista, jotka eivät ole Applen hallinnoimia tai testaamia, eivät sisällä suosituksia. Apple ei vastaa muiden valmistajien verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, toimivuudesta tai käytöstä. Apple ei takaa muiden valmistajien verkkosivustojen tarkkuutta tai luotettavuutta. Saat lisätietoja ottamalla yhteyttä myyjään.