Yhteydenotto muuhun toimittajaan

Saat parhaiten muuhun kuin Apple-tuotteeseen (muun valmistajan tuote) liittyvää apua kyseisen tuotteen valmistaneelta yritykseltä tai henkilöltä tai tuotteen toimittajalta tai kehittäjältä.

Toimittajan yhteystietojen löytäminen

Löydät tuotteen toimittajan tai kehittäjän yhteystiedot käymällä toimittajan tai kehittäjän verkkosivustolla tai hakemalla verkosta tämän nimeä tai tuotteen nimeä.

Jos et ole varma tuotteen valmistajasta:

• Jos kyseessä on appi, jonka löydät App Storesta, App Store sisältää tiedot valmistajasta ja siitä, mistä saat tukea. Voit myös avata apin ja etsiä yhteystietoja sen valikoista ja asetuksista. Jos appi on asennettu Maciin, voit valita sen Finderista ja avata sitten Tiedot-ikkunan painamalla komento-I. Tiedot apin valmistajasta saattavat näkyä ikkunassa.

• Jos kyseessä on lisälaite tai muu laite, voit ottaa yhteyttä ostopaikkaan avun saamiseksi laitteen valmistajan selvittämiseen.

Muun valmistajan muiden tuotteiden etsiminen

Tiedot tuotteista, jotka eivät ole Applen valmistamia, sekä tiedot itsenäisistä verkkosivustoista, jotka eivät ole Applen hallinnoimia tai testaamia, eivät sisällä suosituksia. Apple ei vastaa muiden valmistajien verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, toimivuudesta tai käytöstä. Apple ei takaa muiden valmistajien verkkosivustojen tarkkuutta tai luotettavuutta. Saat lisätietoja ottamalla yhteyttä myyjään.