Yhteydenotto muuhun valmistajaan

Etsi ja pyydä muihin kuin Applen valmistamiin tuotteisiin liittyvää tukea.

Yhteydenotto muuhun valmistajaan tai kehittäjään

Tuotteen ostopaikasta riippuen voit ottaa yhteyttä seuraaviin tahoihin:

• App Storesta hankitut apit: perehdy apin tietosivuun
  • Applelta hankitut muiden valmistajien tuotteet: ota yhteyttä tuotetta valmistavaan yritykseen tai Appleen.
  • Toiselta yritykseltä hankitut muiden valmistajien tuotteet: ota yhteyttä tuotetta valmistavaan yritykseen tai tuotteen jälleenmyyjään.

Etsi yrityksen yhteystiedot internetistä.

Muiden valmistajien ohjelmien etsiminen

Voit etsiä muiden valmistajien tuotteita, kuten ohjelmistoja ja lisävarusteita, seuraavista paikoista:

Muita kuin Applen valmistamia tuotteita sekä itsenäisiä verkkosivustoja (joita Apple ei hallitse tai joita se ei ole testannut) koskevat tiedot on tarkoitettu vain tiedoksi. Apple ei suosittele tai tue niitä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, suorituskyvystä tai käytöstä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivuston oikeellisuudesta tai luotettavuudesta. Internetin käyttöön liittyy riskejä. Pyydä lisätietoja valmistajalta. Muut yritysten ja tuotteiden nimet saattavat olla omistajiensa tavaramerkkejä.