Yhteydenotto muuhun valmistajaan

Etsi ja pyydä muihin kuin Applen valmistamiin tuotteisiin liittyvää tukea.

Yhteydenotto muuhun valmistajaan tai kehittäjään

Tuotteen ostopaikasta riippuen voit ottaa yhteyttä seuraaviin tahoihin:

• App Storesta hankitut apit: perehdy apin tietosivuun
  • Applelta hankitut muiden valmistajien tuotteet: ota yhteyttä tuotetta valmistavaan yritykseen tai Appleen.
  • Toiselta yritykseltä hankitut muiden valmistajien tuotteet: ota yhteyttä tuotetta valmistavaan yritykseen tai tuotteen jälleenmyyjään.

Etsi yrityksen yhteystiedot internetistä.

Muiden valmistajien ohjelmien etsiminen

Voit etsiä muiden valmistajien tuotteita, kuten ohjelmistoja ja lisävarusteita, seuraavista paikoista:

Tiedot tuotteista, jotka eivät ole Applen valmistamia, sekä tiedot itsenäisistä verkkosivustoista, jotka eivät ole Applen hallinnoimia tai testaamia, eivät sisällä suosituksia. Apple ei vastaa muiden valmistajien verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, toimivuudesta tai käytöstä. Apple ei takaa muiden valmistajien verkkosivustojen tarkkuutta tai luotettavuutta. Saat lisätietoja ottamalla yhteyttä myyjään.