Yhteydenotto apin kehittäjään

Etsi appien kehittäjien, myös Apple Arcade -pelien kehittäjien, yhteystiedot iPhonessa, iPadissa, iPod touchissa, Macissa tai Apple TV:ssä.

Saatat haluta ottaa yhteyttä apin kehittäjään tai julkaisijaan, jos kohtaat jonkin seuraavista ongelmista:

• Kaikki apit avautuvat ja toimivat iPhonessa oikein, paitsi yksi.
  • Olet tehnyt aiemmin muun kuin kulutettavissa olevan ohjelman sisäisen oston etkä pysty palauttamaan ostoja apissa.

iOS-, iPadOS- ja watchOS-apit

1. Avaa App Store iPhonessa, iPadissa tai iPod touchissa. Varmista, että olet kirjautunut sisään apin ostamiseen tai lataamiseen käyttämälläsi Apple ID:llä.
  2. Hae appi ja napauta sitä. Jos haluat etsiä apin ostoksissasi, napauta Tänään ja sitten Oma tili -painiketta  tai kuvaasi näytön ylälaidassa. Napauta Ostetut ja etsi appi. Sinun on mahdollisesti napautettava kohtaa "Ei tässä [laitteessa]", jotta saat kaikki appisi näkyviin.
  3. Pyyhkäise ylös nähdäksesi Arviot ja arvostelut -osion ja napauta Appituki. Jos et näe Appituki-valintaa, varmista, että olet kirjautunut oikealla Apple ID:llä.
    iPhone, jossa näkyy apin sivun Arviot ja arvostelut -osio App Storessa.

Apple Watch -apit

Käytä Apple Watchin pariksi liitettyä iPhonea ja noudata iPhonen ohjeita.

Mac-apit

1. Avaa App Store Macissa. Varmista, että olet kirjautunut sisään apin ostamiseen tai lataamiseen käyttämälläsi Apple ID:llä. Jos et hankkinut appia Macin App Storesta, lue tietoja yhteydenotosta muuhun valmistajaan.
  2. Hae appi ja klikkaa sitä. Jos haluat etsiä apin ostoksissasi, klikkaa sisäänkirjautumispainiketta  tai kuvaasi sivupalkin alalaidassa, etsi appi ja klikkaa sitä.
  3. Klikkaa apin tukilinkkiä ikkunan oikeassa laidassa. Selaa Arviot ja arvostelut -osioon ja klikkaa Appituki. Jos et näe Appituki-valintaa, varmista, että olet kirjautunut oikealla Apple ID:llä.
    Mac, jossa näkyy apin sivun Arviot ja arvostelut -osio App Storessa.

Apple TV -apit

1. Avaa App Store Apple TV:ssäsi. Varmista, että olet kirjautunut sisään apin ostamiseen tai lataamiseen käyttämälläsi Apple ID:llä.
  2. Hae appi ja valitse se.
  3. Vieritä sivun alalaitaan. Löydät kehittäjän sivuston Tiedot-osiosta.
    Apple TV, jossa näkyvät apin myyjän tiedot App Storessa.

Jos käytät Apple TV:tä (3. sukupolvi), voit etsiä kehittäjän tekemällä internetissä haun apin nimellä.

Tiedot tuotteista, jotka eivät ole Applen valmistamia, sekä tiedot itsenäisistä verkkosivustoista, jotka eivät ole Applen hallinnoimia tai testaamia, eivät sisällä suosituksia. Apple ei vastaa muiden valmistajien verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, toimivuudesta tai käytöstä. Apple ei takaa muiden valmistajien verkkosivustojen tarkkuutta tai luotettavuutta. Saat lisätietoja ottamalla yhteyttä myyjään.