Yhteydenotto apin kehittäjään

App Storesta löydät appikehittäjien, muun muassa Apple Arcade -pelien kehittäjien, yhteystiedot.

Milloin ottaa yhteyttä appikehittäjään

• Jos appi ei toimi, mutta ongelma ei vaikuta muihin appeihin.
  • Jos et pysty käyttämään apin sisäistä ostoa, kuten pelin bonustasoa tai ”mainosten poistoa”.

Yhteydenotto iOS-, iPadOS- ja watchOS-appien kehittäjään

1. Avaa App Store iPhonessa, iPadissa tai iPod touchissa.
  2. Hae appi ja napauta sitä. Jos et löydä sitä, napauta tilipainiketta  tai kuvaasi näytön yläosassa, napauta Ostetut, napauta Ei tässä [laitteessa] ja napauta sitten appia.
  3. Apin tuotesivu tulee näkyviin. Vieritä Arviot ja arvostelut -osioon ja napauta Appituki. Jos et näe Appituki-valintaa, varmista, että olet kirjautunut oikealla Apple ID:llä.
    iPhone, jossa näkyy apin tuotesivu App Storessa ja Appituki-valinta.

Apple Watch -apit

Käytä Apple Watchin pariksi liitettyä iPhonea ja noudata iPhonen ohjeita.

Yhteydenotto Mac-appien kehittäjään

1. Avaa App Store Macissa.
  2. Hae appi ja klikkaa sitä. Jos et löydä sitä, klikkaa kirjautumispainiketta  tai kuvaasi sivupalkin alaosassa, etsi appi ja klikkaa sitä.
  3. Apin tuotesivu tulee näkyviin. Vieritä Arviot ja arvostelut -osioon ja klikkaa Appituki. Jos et näe Appituki-valintaa, varmista, että olet kirjautunut oikealla Apple ID:llä.
    Mac, jossa näkyy apin tuotesivu App Storessa ja Appituki-valinta.

Etkö saanut appia App Storesta?

Jos sinulla on appiin liittyvä ongelma Macissa, mutta et saanut appia App Storesta, lue, miten voit ottaa yhteyttä kolmannen osapuolen kehittäjään.

Yhteydenotto Apple TV -appien kehittäjään

1. Avaa App Store Apple TV:ssäsi.
  2. Hae appi ja valitse se.
  3. Apin tuotesivu tulee näkyviin. Vieritä sivun alalaitaan. Löydät kehittäjän sivuston Tiedot-osiosta.
    Apple TV, jossa näkyy apin tuotesivu App Storessa, ja sivun alaosassa on annettu sivusto.

Apple TV (3. sukupolvi)

Jos käytät Apple TV:tä (3. sukupolvi), voit etsiä kehittäjän tekemällä internetissä haun apin nimellä.

Tiedot tuotteista, jotka eivät ole Applen valmistamia, sekä tiedot itsenäisistä verkkosivustoista, jotka eivät ole Applen hallinnoimia tai testaamia, eivät sisällä suosituksia. Apple ei vastaa muiden valmistajien verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, toimivuudesta tai käytöstä. Apple ei takaa muiden valmistajien verkkosivustojen tarkkuutta tai luotettavuutta. Saat lisätietoja ottamalla yhteyttä myyjään.