Yhteydenotto ohjelman kehittäjään

Löydät ohjelmien kehittäjien yhteystiedot iPhonessa, iPadissa, iPod touchissa, Macissa tai Apple TV:ssä.

Haluat ehkä pyytää apua ohjelman kehittäjältä tai julkaisijalta seuraavissa tapauksissa:

• Kaikki ohjelmat avautuvat ja toimivat iPhonessa oikein, paitsi yksi.
  • Olet aikaisemmin tehnyt kulumattoman ohjelman sisäisen oston etkä pysty palauttamaan ostoja ohjelmassa.

iOS-laitteesta löydät iOS-, Viestit- tai Watch-ohjelmien kehittäjien yhteystiedot, Macista löydät Mac-ohjelmien kehittäjien yhteystiedot ja Apple TV:stä löydät Apple TV -ohjelmien kehittäjien yhteystiedot.

iPhone, iPad tai iPod touch

1. Avaa App Store. Varmista, että olet kirjautunut sisään ohjelman ostamiseen tai lataamiseen käyttämälläsi Apple ID:llä.
  2. Hae ohjelma tai etsi se kohdasta Päivitykset >  > Ostetut ja napauta sitä.
  3. Napauta Arviot ja arvostelut -osiossa Ohjelmatuki. Jos et näe Ohjelmatuki-valintaa, varmista, että olet kirjautunut oikealla Apple ID:llä.

Macin ohjelma

1. Avaa App Store. Varmista, että olet kirjautunut sisään ohjelman ostamiseen tai lataamiseen käyttämälläsi Apple ID:llä.
  2. Hae ohjelma ja klikkaa sitä.
  3. Klikkaa ohjelman tukilinkkiä ikkunan oikeassa laidassa.

Apple TV:n ohjelma

1. Avaa App Store. Varmista, että olet kirjautunut sisään ohjelman ostamiseen tai lataamiseen käyttämälläsi Apple ID:llä.
  2. Hae ohjelma ja valitse se.
  3. Vieritä sivun alalaitaan. Löydät kehittäjän sivuston Tiedot-osiosta.

Muita kuin Applen valmistamia tuotteita sekä itsenäisiä verkkosivustoja (joita Apple ei hallitse tai joita se ei ole testannut) koskevat tiedot on tarkoitettu vain tiedoksi. Apple ei suosittele tai tue niitä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, suorituskyvystä tai käytöstä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivuston oikeellisuudesta tai luotettavuudesta. Internetin käyttöön liittyy riskejä. Pyydä lisätietoja valmistajalta. Muut yritysten ja tuotteiden nimet saattavat olla omistajiensa tavaramerkkejä.