Yhteydenotto appin kehittäjään

Löydät appien kehittäjien yhteystiedot iPhonessa, iPadissa, iPod touchissa, Macissa tai Apple TV:ssä.

Saatat haluta ottaa yhteyttä appin kehittäjään tai julkaisijaan, jos kohtaat jonkin seuraavista ongelmista:

• Kaikki appit avautuvat ja toimivat iPhonessa oikein, paitsi yksi.
  • Olet aikaisemmin tehnyt kulumattoman appin sisäisen oston etkä pysty palauttamaan ostoja appissa.

iOS-laitteesta löydät iOS-, Viestit- tai Watch-appien kehittäjien yhteystiedot, Macista löydät Mac-appien kehittäjien yhteystiedot ja Apple TV:stä löydät Apple TV -appien kehittäjien yhteystiedot.

iPhone, iPad tai iPod touch

1. Avaa App Store. Varmista, että olet kirjautunut sisään appin ostamiseen tai lataamiseen käyttämälläsi Apple ID:llä.
  2. Hae appi ja napauta sitä. Voit hakea appin myös ostoksissasi: Napauta Tänään ja sitten Oma tilini -painiketta tai kuvaasi näytön oikeassa yläkulmassa. Napauta Ostetut ja hae appi. Sinun on mahdollisesti napautettava kohtaa ”Ei tällä [laitteella] nähdäksesi kaikki appisi.
  3. Pyyhkäise ylös nähdäksesi Arviot ja arvostelut -osion ja napauta Ohjelmatuki. Jos et näe Ohjelmatuki-valintaa, varmista, että olet kirjautunut oikealla Apple ID:llä.
    iPhone X, jossa näkyy appin infosivun Arviot ja arvostelut -osio App Storessa. Ohjelmatuki-painike on suurennettu.

Macin appi

1. Avaa App Store. Varmista, että olet kirjautunut sisään appin ostamiseen tai lataamiseen käyttämälläsi Apple ID:llä.
  2. Hae appi ja klikkaa sitä. Voit myös etsiä appin ostoksissasi: Klikkaa Oma tilini -painiketta tai kuvaasi näytön vasemmassa alareunassa, etsi appi ja klikkaa sitä.
  3. Klikkaa appin tukilinkkiä ikkunan oikeassa laidassa. Selaa Arviot ja arvostelut -osioon ja klikkaa Ohjelmatuki. Jos et näe Ohjelmatuki-valintaa, varmista, että olet kirjautunut oikealla Apple ID:llä.
    Kuvakaappaus Macin App Storesta, jossa näkyy appin infosivun Arviot ja arvostelut -osio. Ohjelmatuki-painike on suurennettu.

Apple TV:n appi

1. Avaa App Store. Varmista, että olet kirjautunut sisään appin ostamiseen tai lataamiseen käyttämälläsi Apple ID:llä.
  2. Hae appi ja valitse se.
  3. Vieritä sivun alalaitaan. Löydät kehittäjän sivuston Tiedot-osiosta.
    Apple TV, jossa näkyy appin Arviot ja arvostelut -osio App Storessa. Kehittäjän verkkosivun linkki sivun alaosassa on suurennettu.

Jos käytät 2. tai 3. sukupolven Apple TV:tä, hae appin nimen avulla Internetistä sen kehittäjä.

Muita kuin Applen valmistamia tuotteita sekä itsenäisiä verkkosivustoja (joita Apple ei hallitse tai joita se ei ole testannut) koskevat tiedot on tarkoitettu vain tiedoksi. Apple ei suosittele tai tue niitä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, suorituskyvystä tai käytöstä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivuston oikeellisuudesta tai luotettavuudesta. Internetin käyttöön liittyy riskejä. Pyydä lisätietoja valmistajalta. Muut yritysten ja tuotteiden nimet saattavat olla omistajiensa tavaramerkkejä.