Pages-tuki

Täältä löydät kaikki Pagesin ohjeartikkelit, resursseja ja tuen yhteydenottotavat.

Macin ja iOS:n Pagesin uudet toiminnot sekä ominaisuudet

Uudistettu dokumenttinäkymä, vetäminen ja pudottaminen ohjelmien välillä sekä parannettu PDF-vientitoiminto: hyödynnä näitä ja monia muita parannuksia.

Hanki ohjeita Pagesin käyttöön

Luo ja muokkaa Pages-dokumentteja Macilla, iCloud.comissa, iPhonella tai iPadilla. Jos haluat tietää, miten voit tehdä jotain Pagesilla, näistä käyttöoppaista on apua.

Lisätietoja

iWork-yhteisöt

Etsi ratkaisuja Pagesin, Numbersin ja Keynoten ongelmiin iWork-yhteisöistämme.

Ota yhteyttä Apple-tukeen

Lue ohjeita Pagesin käyttöön

Kun vastaat muutamaan kysymykseen, suosittelemme sinulle soveltuvaa ratkaisua.