Pages-tuki

Dokumentin määrittäminen

Valitse dokumentin tyyppi, säädä sivun kokoa ja marginaaleja, muokkaa tekstin ulkonäköä ja paljon muuta.

Dokumenttimerkintöjen tekeminen

Muunna käsinkirjoitus tekstiksi Apple Pencilillä, lisää merkintöjä ja piirrä Pages-dokumenttiin.

Dokumentin selaaminen

Selaa Pages-dokumenttiasi nopeasti ja helposti sisällysluettelonäkymän avulla.

Kirjan julkaiseminen

Lue kaikki, mitä sinun tulee tietää kirjan julkaisemisesta suoraan Apple Books -kauppaan.

Resurssit

Käyttöoppaat

Lue lisätietoja Pagesin ominaisuuksista ja siitä, mitä voit tehdä sillä Macilla, iPadilla tai iPhonella.

Pagesin iCloud-versio

Luo tai muokkaa dokumentteja verkkoselaimessa Pagesin iCloud-version avulla.

Applen yhteisöt

Etsi vastauksia, kysy kysymyksiä ja ole yhteydessä muihin Apple-käyttäjiin.

Hanki tukea

Voimme auttaa parhaiden tukivaihtoehtojen löytämisessä.

Tuki-appi

Yksilöllinen käyttökokemus Apple-tuotteiden ratkaisujen osalta.