Dokumentin ottaminen käyttöön iPhonen, iPadin tai Macin Pagesissa

Kun haluat aloittaa dokumentin käytön Pagesissa, voit valita, millaisen dokumentin haluat luoda, muuttaa marginaaleja ja tekstin ulkoasua sekä lisätä sivunumeroita ja muuta sisältöä ylä- ja alaotsakkeisiin.

MacBook Pro ja iPad Pro, joissa näkyy sama Pages-dokumentti avoinna

Dokumentin tyypin valitseminen

Pages-dokumentti voi olla joko tekstinkäsittelydokumentti tai sivuasetteludokumentti. Päätä luotavan sisällön tyypin perusteella, kumman tyyppisen dokumentin haluat luoda.

Lue, miten voit valita dokumentin tyypin

Sivun koon, suunnan ja marginaalien muuttaminen

Kun olet valinnut dokumentin tyypin, voit valita sivun koon sekä pysty- tai vaakasuunnan ja määrittää dokumentin marginaalit.

Lue, miten voit valita sivun koon ja suunnan sekä määrittää dokumentin marginaalit

Tekstin ulkoasun muuttaminen

Muuta dokumentin tekstin väriä, tasausta ja välistystä.

Lue, miten voit muuttaa dokumentin tekstiä

Sivunumeroiden ja muun sisällön lisääminen ylä- ja alaotsakkeisiin

Voit lisätä ylä- ja alaotsakkeisiin sisältöä, kuten sivunumeroita ja tekstiä, ja muuttaa sitä, miltä otsakkeiden teksti ja sisältö näyttävät.

Lue, miten voit käsitellä ylä- ja alaotsakkeita