Keynote-tuki

Täältä löydät kaikki Keynoten ohjeartikkelit, resurssit ja tuen yhteydenottotavat.

Macin ja iOS:n Keynoten uudet ominaisuudet sekä toiminnot

Uudistettu dokumenttinäkymä, vetäminen ja pudottaminen ohjelmien välillä sekä uudet vaihtoehdot kuvioiden luomiseen: hyödynnä näitä ja monia muita parannuksia.

Keynoten ohjeiden hankkiminen

Luo ja muokkaa Keynote-esityksiä Macilla, iCloud.comissa, iPhonella tai iPadilla. Jos haluat tietää, miten voit tehdä jotain Keynotella, näistä käyttöoppaista on apua.