Keynote-tuki

Täältä löydät kaikki Keynoten ohjeartikkelit, resurssit ja tuen yhteydenottotavat.

Macin ja iOS:n Keynoten uudet ominaisuudet sekä toiminnot

Tutustu kuvioihin, kommenttiketjuihin, ohjelmien sisäiseen automaattiseen korjaukseen ja moniin muihin uusiin toimintoihin sekä ominaisuuksiin.

Keynoten ohjeiden hankkiminen

Luo ja muokkaa Keynote-esityksiä Macilla, iCloud.comissa, iPhonella tai iPadilla. Jos haluat tietää, miten voit tehdä jotain Keynotella, näistä käyttöoppaista on apua.

Lisätietoja

iWork-yhteisöt

Etsi ratkaisuja Pagesin, Numbersin ja Keynoten ongelmiin iWork-yhteisöistämme.

Ota yhteyttä Apple-tukeen

Lue ohjeita Keynoten käyttöön

Kun vastaat muutamaan kysymykseen, suosittelemme sinulle soveltuvaa ratkaisua.