Keynoten käyttäminen etäesitykseen videoneuvottelussa

Keynote helpottaa esitysten pitämistä videoneuvottelun aikana iPhonessa, iPadissa, Macissa tai iCloudissa.

Keynote 11.2:n yhteistyöominaisuuksien avulla voit toistaa verkossa jaetun diaesityksen, jossa useat esittäjät pitävät esityksen vuoron perään iPhonella, iPadilla tai Macilla. Lue, miten voit tehdä yhteistyötä Keynote-esityksen parissa.

Esittäjän näyttöikkunan asetusten tarkistaminen Macissa

Jos haluat kätkeä esittäjän näyttöikkunan katsojilta Macissa, varmista, että Näytä esittäjän näyttöikkuna muissa apeissa -asetusta ei ole valittu Keynoten asetusten Diaesitys-välilehdessä.
Keynoten diaesityksen asetusikkuna

Jotkin videoneuvotteluapit näyttävät aina esittäjän näyttöikkunan, jos se on jaetulla näyttöalueella.

Esityksen aloittaminen

Ennen kuin aloitat esityksen Macin Keynotessa, päätä, haluatko toistaa diaesityksen ikkunassa vai koko näytöllä. Kun toistat esityksen ikkunassa, voit käyttää myös muita Macissa olevia tietoja esityksen aikana. Valitse asetus valitsemalla Toista > Ikkunassa tai Toista > Koko näytöllä.

Aloita esitys Macin Keynotessa valitsemalla Toista > Toista diaesitys ja säädä sitten esitysikkuna haluttuun kokoon, jos diaesitys toistetaan ikkunassa.

Aloita esitys iPhonen tai iPadin Keynotessa napauttamalla diaa, jolla haluat aloittaa, ja napauttamalla sitten Toista-painiketta .

Aloita esitys iCloudin Keynotessa klikkaamalla työkalupalkin Toista-painiketta .

Esittäjän näyttöikkunan käyttäminen Macin ja iCloudin Keynotessa

Macin ja iCloudin Keynotessa voit näyttää esittäjän säätimet erillisessä ikkunassa. Näin näet esittäjän muistiinpanot sekä nykyisen ja seuraavan dian, samalla kun keskität yleisön huomion esitykseen.

Jos haluat näyttää esittäjän näyttöikkunan Macin Keynotessa, siirrä osoitin diaesitysikkunan ylälaidan lähelle ja klikkaa sitten esittäjän näyttöikkunan painiketta . Jos haluat näyttää esittäjän näyttöikkunan iCloudin Keynotessa, siirrä osoitin diaesitysikkunan alalaidan lähelle ja klikkaa sitten esittäjän näyttöikkunan painiketta .

Jos haluat siirtyä seuraavaan tai edelliseen diaan, käytä vasenta ja oikeaa nuolinäppäintä.

Jos haluat muuttaa esittäjän muistiinpanojen kokoa, siirrä osoitin esittäjän muistiinpanojen päälle ja käytä sitten tekstikoon painikkeita .

Jos haluat näyttää tai kätkeä miniatyyrit, klikkaa miniatyyripainiketta .

Keynoten esittäjän näyttöikkuna

Näytön jakaminen

Valitse videoneuvotteluapin jakovalikosta näyttösi tai Keynote. Ohjeet voivat vaihdella videoneuvotteluapin mukaan.

Tiedot tuotteista, jotka eivät ole Applen valmistamia, sekä tiedot itsenäisistä verkkosivustoista, jotka eivät ole Applen hallinnoimia tai testaamia, eivät sisällä suosituksia. Apple ei vastaa muiden valmistajien verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, toimivuudesta tai käytöstä. Apple ei takaa muiden valmistajien verkkosivustojen tarkkuutta tai luotettavuutta. Saat lisätietoja ottamalla yhteyttä myyjään.