MacBook Pro, jonka näytöllä on auki Keynote-teeman valintatoiminto. Ensimmäinen perusteema on valittuna. Muut perusteemat näytetään sen oikealla puolella ja valmiit teemat alapuolella riveittäin luokan mukaan.

Aloita teeman avulla

Kaikkien esitysten pohjana on teema. Se on ennalta suunniteltujen dia-asettelujen joukko, jota voit käyttää lähtökohtana esitykselle. Korvaa teeman kuvat ja teksti omillasi ja lisää dioja tarvittaessa.

Esityksen luominen

Kuvassa ovat työkalupalkin taulukko-, kaavio-, teksti-, kuviot- ja kuvaobjektien painikkeet. Kaaviot-ponnahdusvalikko on auki, sen yläosassa näkyvät 2D-kaavion ja vuorovaikutteisten kaavioiden painikkeet. Valittuna on 2D-painike. Valittavissa näkyy useita 2D-kaavioiden miniatyyreja.

Kuvien, kuvioiden, kaavioiden ja muun sisällön lisääminen

Lisää mihin tahansa diaan objekteja, kuten kuvia, videota, ääntä, kaavioita, kuvioita tai taulukoita. Voit kerrostaa objekteja, muuttaa niiden kokoa ja linkittää ne verkkosivuille tai esityksesi muille dioille.

Tekstilaatikoiden, kuvien ja muiden objektien esittely

Dian valitussa kuvassa on kuvakehys. Muoto-sivupalkin Tyyli-välilehti on auki. Reunusvalikosta on valittuna Kuvakehys.

Ulkoasun muokkaaminen

Voit muokata kaiken diaan lisäämäsi ulkoasua. Voit valita uuden värin, lisätä heittovarjon, muokata läpinäkyvyyttä ja niin edelleen.

Objektien ulkoasun muokkaaminen

Diassa on valittuna tekstilaatikko. Oikealla olevan Animaatio-sivupalkin yläosasta on valittu Aloitus-välilehti. Ponnahdusvalikossa on valittuna Kulku-animaatiot. Asetukset animaation muokkaamiseksi näytetään sen alapuolella sivupalkissa.

Ihastuta animaatioilla

Lisää yleisön huomion kiinnittämiseksi visuaalisia tehosteita tai animaatioita. Voit esimerkiksi lisätä siirroksen, jossa dia vaihtuu seuraavaan tyylikkäästi, tai tuoda otsikon jokaisen sanan diaan pomppien.

Diasiirroksen lisääminen

Esityksen diaesitys on auki ensimmäisessä diassa nimeltään Sea Turtles. Esittäjän näyttö on auki erillisessä ikkunassa. Siinä näkyvät diojen rakennenäkymä, nykyinen ja seuraava dia sekä esittäjän muistiinpanot.

Toista esitys missä tahansa milloin tahansa

Toista esitys tietokoneen näytöllä, erillisellä näytöllä tai verkon välityksellä. Kun esitystä toistetaan, voit avata esittäjän näytön erilliseen ikkunaan. Siinä voit muun muassa tarkastella ja muokata esittäjän muistiinpanoja ja seurata esityksen aikaa.

Esityksen toistaminen tietokoneellasi

Yhteistyö-valikko, jossa on näkyvissä esityksen parissa yhteistyötä tekevien ihmisten nimet. Jakovalinnat ovat nimien alla.

Tee yhteistyötä reaaliajassa

Kutsu muita käyttämään esitystä kanssasi. Kaikki kutsumasi henkilöt näkevät muutokset reaaliajassa, mutta voit hallita sitä, kuka voi muokata tai vain katsoa esitystä.

Yhteistyön johdanto

Jos haluat selata iCloudin Keynoten käyttöopasta, klikkaa sivun yläreunasta Sisällysluettelo tai kirjoita haluamasi hakusanat hakukenttään.