Jos muokkaat tätä ohjausobjektia, tämä sivu ladataan uudelleen

Itsenäisesti toimivien huoltoliikkeiden ohjelma

Itsenäisesti toimivien huoltoliikkeiden ohjelma on tarkoitettu yrityksille, jotka ovat kiinnostuneet takuun ulkopuolisen iPhone- ja Mac-korjauspalvelun tarjoamisesta. Ohjelmaan hyväksytyt yritykset saavat käyttöönsä aitoja Apple-varaosia, työkaluja, koulutusta, huolto-oppaita, diagnostiikkaa ja resursseja, jotka auttavat erilaisten takuun ulkopuolisten iPhone- ja Mac-korjausten tekemisessä, kuten iPhone-näyttöjen ja -akkujen vaihdoissa sekä Mac-emolevyjen ja näytönohjainten vaihdoissa.

Kuka voi hakea mukaan ohjelmaan?

Ohjelmaan voivat hakea yritykset, jotka ovat kiinnostuneet tekemään takuun ulkopuolisia iPhone- ja Mac-korjauksia suoraan loppukäyttäjille. Apple ei hyväksy hakijoita, jotka käyttävät Applen tavaramerkkejä yrityksen nimessä tai verkkosivuilla, ellei tällainen käyttö ole Applen tavaramerkkiehtojen mukaista.

Osien jälleenmyyjät ja jakelijat eivät voi hakea tähän ohjelmaan. Applen valtuuttamat jälleenmyyjät eivät voi hakea tähän ohjelmaan, mutta he voivat hakea Applen valtuuttamien huoltoliikkeiden ohjelmaan.

Millaiset vaatimukset ovat?

Liiketoimintaa ja käytännön toimintaa koskevat vaatimukset

Ohjelmaan hakevien yritysten edellytetään olevan jonkin aikaa jo toiminnassa olleita yrityksiä, joilla on lähettää tarvittavat liiketoiminnan vahvistavat asiakirjat Applelle. Applen korjaustyökalut, koulutusmateriaali, huolto-oppaat ja diagnostiikkatoiminnot on pidettävä luottamuksellisina.

Toimitilat

Ohjelmaan mukaan pääseminen edellyttää, että yrityksellä on kivijalkaliike helposti tavoitettavissa olevassa paikassa. Huoltoliike ei voi sijaita asuinhuoneistossa.

Teknikkojen sertifiointi

Ohjelmaan osallistuvilta, aitoja iPhone-osia käyttäviltä huoltoyhtiöiltä edellytetään, että korjauksia tekevät Applen sertifioimat teknikot.

Apple-tuotteiden korjaamiseen tarvittavan sertifioinnin saaminen edellyttää verkkokokeiden läpäisemistä valtuutetussa Testing Center -keskuksessa. Sertifioinnit päivitetään vuosittain tuotekohtaisesti. Itsenäisesti toimiviksi huoltoliikkeiksi hyväksyttyjen yritysten ei tarvitse maksaa sertifiointikoemaksuja.

Lisätietoja Apple-sertifiointeihin valmistavista kursseista ja kokeista on täällä.

Hakeminen

Hyväksymme tällä hetkellä hakemuksia Suomessa toimivilta yrityksiltä. Lähetä osoitteeseen IRPapplicant@apple.com sähköpostiviesti, joka sisältää itsenäisesti toimivan huoltoliikkeen täytetyn hakulomakkeen. Sinulta pyydetään yritystäsi koskevia tärkeitä tietoja, joiden perusteella Apple voi päättää, onko organisaatiosi kelvollinen itsenäisesti toimivien huoltoliikkeiden ohjelmaan.

Huomautukset

• Apple ei käsittele hakemuksia, jotka eivät täytä ohjelman vaatimuksia.
  • Ohjelman vaatimusten täyttyminen ei takaa pääsyä mukaan ohjelmaan.
  • Apple pidättää oikeuden hylätä hakemus perustelematta sitä hakijalle.
  • Apple ei hyväksy hakijoita, jotka käyttävät Applen tavaramerkkejä yrityksen nimessä tai verkkosivuilla, ellei tällainen käyttö ole Applen tavaramerkkiehtojen mukaista.

Lisätietoja kaikista Applen tarjoamista huolto- ja korjausohjelmista on täällä.