Apple-tuotteiden huolto- ja korjausliikkeet

Apple-tuotteiden huollosta ja korjauksesta kiinnostuneille yrityksille ja organisaatioille on saatavilla seuraavia ohjelmia.

Applen valtuuttama huoltoliike

Applen valtuuttamien huoltoliikkeiden ohjelma on tarkoitettu yrityksille, jotka ovat kiinnostuneet tarjoamaan takuunalaisia ja takuun ulkopuolisia korjauspalveluja Apple-tuotteille.

Voit lukea lisätietoja ja tehdä hakemuksen Applen valtuuttamien huoltoliikkeiden ohjelman sivulla.

Itsenäisesti toimivat huoltoliikkeet

Itsenäisesti toimivien huoltoliikkeiden ohjelma on tarkoitettu yrityksille, jotka ovat kiinnostuneet takuun ulkopuolisten iPhone- ja Mac-korjausten tarjoamisesta.

Voit lukea lisätietoja ja tehdä hakemuksen itsenäisesti toimivien huoltoliikkeiden ohjelman sivulla.