Nopea vaihtaminen käyttäjien välillä

Jos Macillasi on useampia käyttäjiä, ylläpitäjä voi laittaa päälle nopean käyttäjän vaihdon niin, että useampi kuin yksi käyttäjä voi olla kirjautuneena sisään yhtä aikaa. Jos käyttäjää halutaan vaihtaa kirjautumatta ulos, käyttäjät voivat valita nimensä valikkoriviltä ja syöttää salasanansa tai käyttää Touch ID:tä.

Nopean käyttäjän vaihdon laittaminen päälle:

1. Valitse Omenavalikko > Järjestelmäasetukset, klikkaa Käyttäjät ja ryhmät ja klikkaa sitten Kirjautumisvalinnat.

Avaa Käyttäjät ja ryhmät -asetusten Kirjautumisvalinnat-osio

2. Avaa lukitus klikkaamalla lukkokuvaketta  ja syötä ylläpitäjän nimi ja salasana.

3. Valitse ”Näytä nopeana käyttäjänvaihtovalikkona” ja valitse, miltä nopean käyttäjänvaihdon valikko näyttää valikkorivillä.

Vaihtaminen salasanalla

1. Klikkaa valikkorivin nopean käyttäjänvaihdon kuvaketta ja valitse käyttäjänimesi.

Nopean käyttäjänvaihdon valikko on Käyttäjät ja ryhmät -asetuksista riippuen joko käyttäjäkuvake tai nykyisen käyttäjän nimi.

2. Syötä salasana ja klikkaa nuolta.

Vaihtaminen Touch ID:llä

1. Klikkaa valikkorivin nopean käyttäjänvaihdon kuvaketta ja valitse nimesi.

Nopean käyttäjänvaihdon valikko on Käyttäjät ja ryhmät -asetuksista riippuen joko käyttäjäkuvake tai nykyisen käyttäjän nimi.

2. Aseta sormesi Touch ID:lle.

Jos haluat suoran käyttäjänvaihdon sijasta tuoda näkyviin kirjautumisikkunan, klikkaa nopean käyttäjänvaihdon valikkoa valikkorivillä ja valitse Kirjautumisikkuna.