Kuvien tehokas käyttö

Lue ohjeet siihen, miten voit ottaa, muokata ja hallita kuvia iPhonella, iPadilla, iPod touchilla ja Macilla.

Upeiden kuvien ottaminen ja muokkaaminen

Tallenna ikimuistoiset hetkesi iPhonen, iPadin tai iPod touchin upealla kameralla. Voit myös muokata kuvia suoraan laitteessasi.

Kuvien käyttö missä tahansa

Tallenna kuvasi ja videosi iCloudiin sekä pidä ne ajan tasalla iPhonessa, iPadissa, iPod touchissa, tietokoneessa ja iCloud.comissa.

Aloittaminen

Kun olet ottanut täydellisiä kuvia, joita voit käyttää missä tahansa, voit myös muokata niistä juuri haluamasi näköisiä.

Tarvitsetko apua Kuvat-ohjelman tai kameran käyttöön?