Luo ja tilaa painotuotteita Kuvat-ohjelmassa projektilaajennusten avulla

Lue, miten voit ladata, asentaa ja käyttää muun valmistajan projektilaajennuksia macOS:n Kuvat-ohjelmassa.

Kuvat-ohjelmalle tarkoitettujen muun valmistajan projektilaajennusten avulla voit lisätä erilaisia tehokkaita työkaluja, joilla voit luoda kuvaprojekteja ja tilata painotuotteita. Pääset alkuun lataamalla ja asentamalla laajennuksia Mac App Storesta.

30.9.2018 jälkeen projektien luominen ja tuotteiden tilaaminen Kuvat-ohjelmassa onnistuu vain projektilaajennusten avulla.

Kuvat-projektilaajennusten etsiminen ja asentaminen

1. Avaa Kuvat.
  2. Valitse Tiedosto > Luo, ja valitse sitten Lisää. Mac App Store avautuu ja näyttää saatavilla olevat projektilaajennukset.
  3. Lue lisätietoja klikkaamalla laajennusta tai lataa se klikkaamalla hae.
  4. Kun laajennus on latautunut, se on saatavilla projektilaajennuksena Kuvat-ohjelmassa.

Aiempien projektien muuntaminen

Voit päivittää aiempia Kuvat-projekteja tai jatkaa niiden työstämistä muuntamalla niitä muun valmistajan laajennuksilla:

1. Valitse muunnettava projekti Projektit-kohdan Kuvat-sivupalkista.
  2. Valitse Kuvat-valikkoriviltä Tiedosto > Luo, ja valitse sitten haluamasi projektilaajennus. Laajennus näyttää projektille vaihtoehtoja ja muuntaa sen sitten omaan muotoonsa.
  3. Muokkaa projektia ja tee painotuotetilaus käyttämällä projektilaajennuksen käyttöliittymää Kuvat-ohjelmassa. Kun olet valmis, klikkaa Valmis Kuvat-ohjelman oikeassa yläkulmassa. Muunnettu ja alkuperäinen projekti näkyvät sivupalkissa.

Kun muunnat projekteja, voit muokata niitä lisää ja tehdä tilauksia käyttämällä laajennuksen käyttöliittymää Kuvat-ohjelmassa.

Uusien projektien luominen

Jos haluat luoda uuden Kuvat-projektin käyttämällä laajennuksia, noudata seuraavia ohjeita:

1. Valitse Muisto, Albumi tai useita kuvia käytettäväksi projektissa.
  2. Valitse Tiedosto > Luo, ja valitse sitten projektilaajennus.
  3. Luo projekti, muokkaa sitä ja tee tilaus käyttämällä laajennuksen käyttöliittymää.

Voit lisätä projektiin lisää kuvia projektin luomisen jälkeen vetämällä kuvat Kuvat-näkymästä ja pudottamalla ne sivupalkista löytyvän projektin nimen päälle.

Saatavilla olevat projektilaajennukset

Motif
Motif on uusi palvelu, jossa voit luoda laadukkaita kirjoja, kortteja ja kalentereita. Laajennus tunnistaa parhaat kuvasi koneoppimisen avulla, luo projektin automaattisesti muutamalla napsautuksella ja antaa sinun mukauttaa jokaista sivua mielesi mukaan.

Mimeo Photos
Käytä kirjojen, korttien ja kalentereiden luontiin tarkoitettujen teemojen laajaa valikoimaa, muun muassa aikaisemmin käyttämiäsi Apple-teemoja vastaavia kirjateemoja. Jos kaipaat täydellistä luonnin vapautta, tämä laajennus mahdollistaa projektisi jokaisen sivun mukautuksen ilman rajoituksia.

Shutterfly Photo Books
Shutterfly tarjoaa yhdysvaltalaisille asiakkaille useita kirjakokoja ja monia teemavaihtoehtoja selkeän ja helppokäyttöisen laajennuksen muodossa.

WhiteWall
Luo galleriatasoisia kehystettyjä julisteita tämän laajennuksen avulla. Luo kotiisi nopeasti täydellinen galleriaseinä käytettävissä olevilla kehyksillä, joiden laajasta valikoimasta löytyy niin perinteisiä kuin myös moderneja vaihtoehtoja.

ifolor Photo Products
Euroopassa saatavilla oleva ifolor tarjoaa loistavia vaihtoehtoja muun muassa kehystettyjä julisteita, kuvakankaita, kuvakollaaseja, räätälöityjä iPhone-kuoria ja kuvamukeja varten.

Mpix
Yhdysvalloissa Mpix tuottaa laadukkaita kuvajulisteita, kehyksiä, kangasjulisteita, kortteja ja paljon muuta. Laajennuksen avulla on helppo luoda täydellinen kuvalahja, ja toimitus on uskomattoman nopeaa.

Fujifilm Prints & Gifts
Tulosta omat kuvasi eri vakioko’oissa, tee kuvamukeja ja luo jopa kankaita, jotka voit ripustaa seinällesi.

Wix Photo Albums
Luo nopeasti digitaalisia kuva-albumeita ja osoitteessa Wix.com ylläpidettyjä tyylikkäitä kuva-albumeita. Voit lisätä albumeita ajan myötä ja jakaa ne helposti ystävien ja perheenjäsenten kanssa sekä yhteisöpalveluissa.

Muita kuin Applen valmistamia tuotteita sekä itsenäisiä verkkosivustoja (joita Apple ei hallitse tai joita se ei ole testannut) koskevat tiedot on tarkoitettu vain tiedoksi. Apple ei suosittele tai tue niitä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, suorituskyvystä tai käytöstä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivuston oikeellisuudesta tai luotettavuudesta. Internetin käyttöön liittyy riskejä. Pyydä lisätietoja valmistajalta. Muut yritysten ja tuotteiden nimet saattavat olla omistajiensa tavaramerkkejä.