Pro Display XDR:n käyttäminen Boot Campin kanssa

Voit käyttää Apple Pro Display XDR:ää Microsoft Windowsin kanssa tietyissä Mac-malleissa. Sinun tarvitsee vain varmistaa, että ohjelmisto on ajan tasalla.

Varmista, että Mac on yhteensopiva

Boot Camp vaatii Macin, jossa on Intel-prosessori.

Jos olet asentanut uusimmat Apple-ohjelmistopäivitykset, voit käyttää Pro Display XDR:ää Microsoft Windows 10:n kanssa näissä Intel-pohjaisissa Mac-malleissa:

• 15- tai 16-tuumainen MacBook Pro, joka on julkaistu vuonna 2018 tai myöhemmin
  • Mac Pro, joka on julkaistu vuonna 2019
  • iMac, joka on julkaistu vuonna 2019 tai myöhemmin

Päivitä ohjelmisto

1. Käynnistä Mac macOS:ään ja asenna sitten macOS:n uusimmat päivitykset Ohjelmiston päivityksellä. Macissa on oltava macOS Catalina 10.15.2 tai uudempi.
  2. Asenna Windows 10 Boot Camp -apurin avulla.
  3. Käynnistä Mac Windowsiin ja asenna sitten Apple Software Updatella uusimmat Applen päivitykset Windowsiin.

Pro Display XDR ei edellytä mitään lisämäärityksiä, jotta sitä voi käyttää Windowsin kanssa.

Lisätietoja

Tiedot tuotteista, jotka eivät ole Applen valmistamia, sekä tiedot itsenäisistä verkkosivustoista, jotka eivät ole Applen hallinnoimia tai testaamia, eivät sisällä suosituksia. Apple ei vastaa muiden valmistajien verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, toimivuudesta tai käytöstä. Apple ei takaa muiden valmistajien verkkosivustojen tarkkuutta tai luotettavuutta. Saat lisätietoja ottamalla yhteyttä myyjään.