Apple Software Update Windowsille -ratkaisun käyttäminen

Apple Software Update auttaa varmistamaan, että Windowsissa ovat käytössä uusimmat Apple-ohjelmistot.

Kun asennat iTunesin tai iCloudin Windows-version tietokoneeseen (tai kun asennat Windowsin Maciin Boot Camp -apurin avulla), saat Apple Software Update Windowsille -ratkaisun.

Apple Software Update pitää Windows-tietokoneessa olevat Applen ohjelmat ajan tasalla. Se lisää myös Applen uusimmat tietoturva- ja ohjelmistopäivitykset Macisi Windows-asennukseen.

Apple Software Updaten suorittaminen

1. Klikkaa Windows-näytön vasemmassa alakulmassa olevaa Windows-kuvaketta.
  2. Kirjoita hakukenttään Apple Software Update.
  3. Klikkaa Apple Software Updatea, kun se ilmestyy hakutulosten valintaikkunaan.

Apple Software Update tarkistaa, onko päivityksiä saatavilla. Valitse asennettavien päivitysten vieressä olevat valintaneliöt, klikkaa Asenna-painiketta ja toimi sitten näyttöön tulevien ohjeiden mukaan.

Apple Software Update Windowsille hakee päivityksiä kerran viikossa. Ohjelman asetuksissa voit muuttaa aikaväliä niin, että päivityksiä haetaan päivittäin, viikoittain, kuukausittain tai ei koskaan.

Lisätietoja

Lisätietoja Windowsin asentamisesta Maciin Boot Campin avulla on Boot Campin tukisivulla.

Muita kuin Applen valmistamia tuotteita sekä itsenäisiä verkkosivustoja (joita Apple ei hallitse tai joita se ei ole testannut) koskevat tiedot on tarkoitettu vain tiedoksi. Apple ei suosittele tai tue niitä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, suorituskyvystä tai käytöstä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivuston oikeellisuudesta tai luotettavuudesta. Internetin käyttöön liittyy riskejä. Pyydä lisätietoja valmistajalta. Muut yritysten ja tuotteiden nimet saattavat olla omistajiensa tavaramerkkejä.