Applen ohjelmiston päivittäminen Microsoft Windowsin

Voit pitää Microsoftin Windows-ohjelmistot ajan tasalla Windows-tietokoneessasi käyttämällä Microsoft Storea ja Apple Software Updatea.

Tarkista päivitykset Microsoft Storesta

Voit hankkia uusimmat versiot kaikista Applen Windowsille tarjoamista apeista, kuten iCloudista, Apple Musicista, Apple TV:stä, iTunesista ja Apple-laitteet-apista Windowsin Microsoft Storesta. Tämän jälkeen Microsoft Store pitää ohjelmiston automaattisesti ajan tasalla. Voit myös avata sen ja etsiä päivityksiä manuaalisesti.

Päivitysten tarkistaminen Apple Software Updatesta

Jos olet asentanut tiettyjä vanhempia Applen Windows-appeja tai asentanut Windowsin Maciin Boot Campin avulla, sinulla on myös Apple Software Update. Etsi se Windowsin tehtäväpalkin hakukentän avulla. Apple Software Update etsii oletusarvoisesti päivityksiä kerran viikossa ja aina, kun avaat sen.

• Jos käytät Windows 10:tä tai uudempaa Windows-tietokoneessa, voit hankkia uusimmat Applen apit Windowsille Microsoft Storesta. Tällöin et enää tarvitse Applen ohjelmistopäivitystä.

• Jos käytät Windows 10:tä tai uudempaa Macissa, voit hankkia uusimmat Applen apit Windowsille Microsoft Storesta. Pidä sitten Microsoft Storen ja Apple Software Updaten avulla kaikki Applen Windows-ohjelmistot ajan tasalla.

Tiedot tuotteista, jotka eivät ole Applen valmistamia, sekä tiedot itsenäisistä verkkosivustoista, jotka eivät ole Applen hallinnoimia tai testaamia, eivät sisällä suosituksia. Apple ei vastaa muiden valmistajien verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, toimivuudesta tai käytöstä. Apple ei takaa muiden valmistajien verkkosivustojen tarkkuutta tai luotettavuutta. Saat lisätietoja ottamalla yhteyttä myyjään.