MacBook Air -mallin tunnistaminen

Ota selvää, miten voit etsiä sarjanumeron ja muita tietoja, jotka helpottavat MacBook Airin tunnistamista.

Tämä artikkeli koskee MacBook Airia. Löydät vastaavia artikkeleita myös MacBookista ja MacBook Prosta.

Sarjanumeron, mallin tunnisteen ja osanumeron etsiminen

Löydät MacBook Airin sarjanumeron ja muut tunnisteet macOS:stä, tietokoneen pinnasta ja sen pakkauksesta.

Tietoja tästä Macista -ikkunasta

Useimmissa macOS-versioissa löydät tietokoneen sarjanumeron ja mallitiedot Tietoja tästä Macista -ikkunasta.

Valitse Omenavalikko () > Tietoja tästä Macista. Tietokoneen mallinimi, kuten MacBook Air (13-tuumainen, alkuvuosi 2015), ja sarjanumero näkyvät näyttöön avautuvassa ikkunassa. Voit tämän jälkeen sarjanumeron perusteella tarkistaa huolto- ja tukivaihtoehtosi tai etsiä mallin tekniset tiedot.

Tietokoneen mallin tunnisteen perusteella saat myös lisätietoja. Klikkaa Tietoja tästä Macista -ikkunassa Järjestelmäraportti. Etsi mallin tunniste näyttöön avautuvan Järjestelmän tiedot -ikkunan Laitteiston yleiskatsaus -kohdasta. Etsi MacBook Air tämän tunnisteen perusteella.

MacBook Airin pinnasta

Sulje MacBook Air ja käännä se ympäri. Sarjanumero on tietokoneen pohjassa, säädöksiin liittyvien merkintöjen lähellä.

Tuotteen alkuperäisestä pakkauksesta tai kuitista

Jos MacBook Airin alkuperäinen pakkaus on vielä tallella, sarjanumero on pakkauksessa olevassa viivakooditarrassa.

Paketissa on annettu myös Applen osanumero, esimerkiksi MJVE2xx/A. Tämän numeron perusteella voit etsiä MacBook Air -mallisi alla olevasta luettelosta.
Applen osanumeroissa kenoviivaa edeltävä ”xx” on muuttuja, joka vaihtelee maa- tai aluekohtaisesti.

MacBook Airin sarjanumero, mallinumero ja kokoonpanotiedot on mahdollisesti ilmoitettu myös laitteen kuitissa tai laskussa.

MacBook Air -mallit

Malleja napsauttamalla voit tarkistaa niiden tekniset tiedot.

MacBook Air (13-tuumainen, 2017)

Mallin tunniste:
MacBookAir7,2

Osanumerot:
MQD32xx/A
MQD42xx/A
MQD52xx/A

MacBook Air (13-tuumainen, alkuvuosi 2015)

Mallin tunniste:
MacBookAir7,2

Osanumerot:
MJVE2xx/A
MJVG2xx/A
MMGF2xx/A
MMGG2xx/A

MacBook Air (11-tuumainen, alkuvuosi 2015)

Mallin tunniste:
MacBookAir7,1

Osanumerot:
MJVM2xx/A
MJVP2xx/A

MacBook Air (13-tuumainen, alkuvuosi 2014)

Mallin tunniste:
MacBookAir6,2

Osanumerot:
MD760xx/B
MD761xx/B

MacBook Air (11-tuumainen, alkuvuosi 2014)

Mallin tunniste:
MacBookAir6,1

Osanumerot:
MD711xx/B
MD712xx/B

MacBook Air (13-tuumainen, vuoden 2013 puoliväli)

Mallin tunniste:
MacBookAir6,2

Osanumerot:
MD760xx/A
MD761xx/A

MacBook Air (11-tuumainen, vuoden 2013 puoliväli)

Mallin tunniste:
MacBookAir6,1

Osanumerot:
MD711xx/A
MD712xx/A

MacBook Air (13-tuumainen, vuoden 2012 puoliväli)

Mallin tunniste:
MacBookAir5,2

Osanumerot:
MD231xx/A
MD232xx/A

MacBook Air (11-tuumainen, vuoden 2012 puoliväli)

Mallin tunniste:
MacBookAir5,1

Osanumerot:
MD223xx/A
MD224xx/A

MacBook Air (13-tuumainen, vuoden 2011 puoliväli)

Mallin tunniste:
MacBookAir4,2

Osanumerot:
MC965xx/A
MC966xx/A

MacBook Air (11-tuumainen, vuoden 2011 puoliväli)

Mallin tunniste:
MacBookAir4,1

Osanumerot:
MC968xx/A
MC969xx/A

MacBook Air (13-tuumainen, loppuvuosi 2010)

Mallin tunniste:
MacBookAir3,2

Osanumerot:
MC503xx/A
MC504xx/A

MacBook Air (11-tuumainen, loppuvuosi 2010)

Mallin tunniste:
MacBookAir3,1

Osanumerot:
MC505xx/A
MC506xx/A

MacBook Air (vuoden 2009 puoliväli)

Mallin tunniste:
MacBookAir2,1

Osanumerot:
MC505xx/A
MC233xx/A
MC234xx/A