Vaihda Windowsin ja macOS:n välillä

Pidä optionäppäintä käynnistyksen aikana painettuna ja valitse sitten Windows- tai macOS-käynnistyslevy.

Kun olet asentanut Microsoft Windowsin Boot Campilla Maciin, voit vaihtaa Startup Managerilla Windowsin ja macOS:n välillä.

Vaihtaminen Windowsin ja macOS:n välillä

1. Käynnistä Mac uudelleen, paina heti näppäimistön optionäppäintä (tai alt-näppäintä) ⌥ ja pidä sitä käynnistyksen aikana painettuna.
    Jos käytät macOS:ää, voit käynnistää laitteen uudelleen valitsemalla Omenavalikko  > Käynnistä uudelleen. Jos käytät Windowsia, klikkaa Käynnistä-painiketta, klikkaa Virta-kuvaketta  ja valitse Käynnistä uudelleen.
  2. Vapauta optionäppäin, kun näet Startup Manager -ikkunan:
    Startup Manager
  3. Valitse macOS- tai Windows (Boot Camp) -käynnistyslevy ja klikkaa sitten sen kuvakkeen alla olevaa nuolta tai paina rivinvaihtonäppäintä.

Tee nämä toimenpiteet uudelleen aina, kun haluat vaihtaa käyttöjärjestelmää.

Lisätietoja

• Jos käytät VoiceOveria tai jotain muuta näytönlukijaa ja tarvitset ohjeita Windowsin ja macOS:n välillä vaihtamiseen, ota yhteyttä Apple-tukeen.
  • Jos valitset Windowsin Boot Camp -valikosta Restart in OS X (Käynnistä OS X:ssä uudelleen), saatat nähdä viestin Could not locate the OS X boot volume (OS X -käynnistysasemaa ei löydy). Vaihda Mac-käyttöjärjestelmään toimimalla edellä annettujen ohjeiden mukaan.

Muita kuin Applen valmistamia tuotteita sekä itsenäisiä verkkosivustoja (joita Apple ei hallitse tai joita se ei ole testannut) koskevat tiedot on tarkoitettu vain tiedoksi. Apple ei suosittele tai tue niitä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, suorituskyvystä tai käytöstä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivuston oikeellisuudesta tai luotettavuudesta. Internetin käyttöön liittyy riskejä. Pyydä lisätietoja valmistajalta. Muut yritysten ja tuotteiden nimet saattavat olla omistajiensa tavaramerkkejä.