Windowsin ja macOS:n välillä vaihtaminen Boot Campin avulla

Kun olet asentanut Windowsin Maciin Boot Campin avulla, pidä optionäppäintä painettuna uudelleenkäynnistyksen aikana, niin voit valita macOS- tai Windows-käynnistyslevyn.

macOS High Sierra ja macOS Mojave päivittävät SSD-asemat APFS (Apple File System) -asemiksi, jolloin Windowsin ja macOS:n välillä vaihtamiseen tarvitaan Startup Manageria.

Jos valitset Windowsin Boot Camp -valikosta Käynnistä uudelleen OS X:ssä, näet ehkä viestin, jonka mukaan OS X -käynnistysasemaa ei voitu paikantaa.

Käynnistä macOS:ssä tai Windowsissa noudattamalla seuraavia ohjeita:

1. Käynnistä Mac uudelleen ja paina optionäppäintä heti ja pidä sitä painettuna.
  2. Vapauta optionäppäin, kun näet Startup Manager -ikkunan.
  3. Valitse macOS- tai Windows-käynnistyslevy ja klikkaa sitten nuolta tai paina rivinvaihtonäppäintä.
    Startup Manager

Tee nämä toimenpiteet uudelleen aina, kun haluat vaihtaa käyttöjärjestelmää.

Jos käytät näytönlukijaa

Jos käytät VoiceOveria tai jotain muuta näytönlukijaa ja tarvitset lisäohjeita Windowsin ja macOS:n välillä vaihtamiseen, ota yhteyttä Apple-tukeen.

Muita kuin Applen valmistamia tuotteita sekä itsenäisiä verkkosivustoja (joita Apple ei hallitse tai joita se ei ole testannut) koskevat tiedot on tarkoitettu vain tiedoksi. Apple ei suosittele tai tue niitä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, suorituskyvystä tai käytöstä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivuston oikeellisuudesta tai luotettavuudesta. Internetin käyttöön liittyy riskejä. Pyydä lisätietoja valmistajalta. Muut yritysten ja tuotteiden nimet saattavat olla omistajiensa tavaramerkkejä.