Mac mini -mallin tunnistaminen

Ota selvää, miten voit etsiä sarjanumeron ja muita tietoja, jotka helpottavat Mac minin tunnistamista.

Sarjanumeron, mallin tunnisteen ja osanumeron etsiminen

Löydät Mac minin sarjanumeron ja muut tunnisteet macOS:stä, tietokoneen pinnasta ja sen pakkauksesta.

Tietoja tästä Macista -ikkunasta

Useimmissa macOS-versioissa löydät tietokoneen sarjanumeron ja mallitiedot Tietoja tästä Macista -ikkunasta.

Valitse Omenavalikko () > Tietoja tästä Macista. Tietokoneen mallinimi, kuten Mac mini (loppuvuosi 2014), ja sarjanumero näkyvät näyttöön avautuvassa ikkunassa. Voit tämän jälkeen sarjanumeron perusteella tarkistaa huolto- ja tukivaihtoehtosi tai etsiä mallin tekniset tiedot.

Tietokoneen mallin tunnisteen perusteella saat myös lisätietoja. Klikkaa Tietoja tästä Macista -ikkunassa Järjestelmäraportti. Etsi mallin tunniste näyttöön avautuvan Järjestelmän tiedot -ikkunan Laitteiston yleiskatsaus -kohdasta. Etsi Mac mini alta tunnisteen perusteella.

Mac minin pinnasta

Sammuta Mac mini, irrota kaikki johdot ja liittimet ja käännä se ympäri. Vuonna 2010 valmistetuissa ja sitä uudemmissa Mac mini -malleissa sarjanumero on tietokoneen pohjassa säädöksiin liittyvien merkintöjen lähellä.

Ennen vuotta 2010 valmistetuissa Mac mini -malleissa sarjanumero on tietokoneen pohjan reunassa viivakoodien välissä.

Tuotteen alkuperäisestä pakkauksesta tai kuitista

Jos Mac minin alkuperäinen pakkaus on vielä tallella, sarjanumero on pakkauksessa olevassa viivakooditarrassa.

Paketissa on annettu myös Applen osanumero, esimerkiksi MGEM2xx/A. Tämän numeron perusteella voit etsiä Mac mini -mallisi alla olevasta luettelosta.
Applen osanumeroissa kenoviivaa edeltävä ”xx” on muuttuja, joka vaihtelee maa- tai aluekohtaisesti.

Mac minin sarjanumero, mallinumero ja kokoonpanotiedot on mahdollisesti ilmoitettu myös laitteen kuitissa tai laskussa.

Mac mini -mallit

Malleja napsauttamalla voit tarkistaa niiden tekniset tiedot.

Mac mini (loppuvuosi 2014)

Mallin tunniste:
Macmini7,1

Osanumerot:
MGEM2xx/A
MGEN2xx/A
MGEQ2xx/A

Mac mini (loppuvuosi 2012)

Mallin tunniste:
Macmini6,1

Osanumero:
MD387xx/A

Mac mini (loppuvuosi 2012)

Mallin tunniste:
Macmini6,2

Osanumerot:
MD388xx/A
MD389xx/A

Mac mini (vuoden 2011 puoliväli)

Mallin tunniste:
Macmini5,1

Osanumero:
MC815xx/A

Mac mini (vuoden 2011 puoliväli)

Mallin tunniste:
Macmini5,2

Osanumerot:
MC816xx/A
MC936xx/A

Mac mini (vuoden 2010 puoliväli)

Mallin tunniste:
Macmini4,1

Osanumerot:
MC438xx/A
MC270xx/A

Mac mini (loppuvuosi 2009)

Mallin tunniste:
Macmini3,1

Osanumerot:
MC238xx/A
MC239xx/A
MC408xx/A

Mac mini (alkuvuosi 2009)

Mallin tunniste:
Macmini3,1

Osanumerot:
MB464xx/A
MB463xx/A