Mac mini (vuoden 2010 puoliväli) - Tekniset tiedot

Mitat ja paino

• Korkeus: 3,6 cm

• Leveys: 19,7 cm

• Syvyys: 19,7 cm

• Paino: 1,37 kg1

Prosessori ja muisti

• 2,4 GHz tai 2,66 GHz Intel Core 2 Duo -prosessori

• 3 Mt sisäistä jaettua L2-välimuistia

• 1066 MHz prosessoriväylä

• 2 Gt (kaksi 1 Gt SO-DIMMiä) 1066 MHz DDR3 SDRAM -muistia; kaksi SO-DIMM-muistipaikkaa tukevat jopa 8 Gt muistia

Ympäristöraportti

Mac minissä on seuraavat ympäristövaikutuksia vähentävät ominaisuudet:

• Ei bromia sisältäviä palonestoaineita

• Ei PVC:tä2

• Helposti kierrätettävä alumiinikotelo

• Täyttää ENERGY STAR 5.0 -vaatimukset

• EPEAT Gold -luokitus3

Akustinen suorituskyky

ILMOITETUT MELUPÄÄSTÖT ISO 9296:n mukaisesti

Äänitehon taso

LWAd (B)

1 B = 10 dB

Äänenpaineen taso

Käyttäjän asema

LpAm (dB)

2,4 GHz

2,66 GHz

2,4 GHz

2,66 GHz

Vapaa

2,7

2,9

13

15

Kovalevyn käyttö

2,7

2,9

14

15

CD-aseman käyttö

3,0

-

20

-

1. LWAd on tilastollinen A-painotettu äänitehon tason yläraja (pyöristettynä lähimpään 0,1 B:iin).

2. LpAm on A-painotettu keskimääräinen äänenpaineen taso mitattuna käyttäjän asemasta (pyöristettynä lähimpään dB:iin).

3. 1 B (beli) = 10 dB (desibeli).

Lisälaiteliitännät

• Yksi FireWire 800 -portti (jopa 800 Mb/s)

• Neljä USB 2.0 -porttia (jopa 480 Mb/s)

• SD-korttipaikka

Grafiikka- ja videotuki

• NVIDIA GeForce 320M -näytönohjain, jossa on 256 Mt päämuistin kanssa jaettua DDR3 SDRAM -muistia4

• Mini-DisplayPort, joka tukee 2560 x 1600 tarkkuutta

• HDMI-portti, joka tukee 1920 x 1200 tarkkuutta

• DVI-ulostulo HDMI–DVI-sovittimen kautta (mukana)

• VGA-ulostulo Mini-DisplayPort–VGA-sovittimen kautta (myydään erikseen)

• Tuki kahden näytön tilalle ja näytönkahdennustilalle molempien porttien kautta

Yhteydet

• Langaton AirPort Extreme 802.11n -verkkotoiminto5; IEEE 802.11a/b/g -yhteensopiva

• Langaton Bluetooth 2.1 + EDR (Enhanced Data Rate) -tekniikka

• Suuria kehyksiä tukeva 10/100/1000BASE-T ethernet -liitäntä (RJ-45)

Ääni

• Äänen linjasisäänmenon miniliitäntä (digitaalinen/analoginen)

• Äänen linjaulostulon/kuulokkeiden miniliitäntä (digitaalinen/analoginen)

• Monikanavaisen äänen ulostuloa tukeva HDMI-portti

• Tukee Applen iPhone-kuulokemikrofonia

Tallennustila

• 320 Gt tai 500 Gt Serial ATA -kovalevy6

• 8x kelkaton SuperDrive (DVD±R DL/DVD±RW/CD-RW)

• Enimmäis­luku­nopeus: 8x DVD-R, DVD+R, DVD-ROM, DVD-ROM (2-kerroksinen DVD-9), DVD-R DL (2-kerroksinen), DVD+R DL (2-kerroksinen), DVD-RW ja DVD+RW; 24x CD

• Enimmäis­kirjoitus­nopeus: 8x DVD-R, DVD+R; 6x DVD-R DL (2-kerroksinen), DVD+R DL (2-kerroksinen), DVD-RW; 8x DVD+RW; 24x CD-R; 24x CD-RW

Kokoonpanovaihtoehdot

Valinnaiset prosessorit

Vain Apple Online Storessa

Valinnainen levy

Vain Apple Online Storessa

Vakiomallin muisti

Valinnainen muisti

Vain Apple Online Storessa

Mac mini

2,4 GHz: 320 Gt

2,66 GHz

500 Gt

2 Gt

4 Gt

8 Gt

Sähkötekniset ja käyttöympäristövaatimukset

• Verkkojännite: 100 - 240 V vaihtovirta

• Taajuus: 50 - 60 Hz, yksivaiheinen

• Suurin yhtäjaksoinen tehonkulutus: 85 W

• Käyttölämpötila: 10° ... 35° C

• Varastointilämpötila: -40 ° ... 47 °C

• Suhteellinen ilmankosteus: 5–95 % ei-kondensoituva

• Maksimikorkeus: 3 000 m

• Tyypillinen akustinen suorituskyky

• Äänenpaine (käyttäjän paikalla): 18 dBA toimettomana7

Sisältö

Pakkauksessa:

• Mac mini

• HDMI–DVI-sovitin

• Virtajohto

• Asennus-/palautus-DVD:t

• Painettu ja sähköinen dokumentaatio

Mukana tulevat ohjelmat:

Mac OS X Snow Leopard

Sisältää iTunesin,

Time Machinen, Pikakatselun, Spacesin, Spotlightin, Dashboardin, Mailin, iChatin, Safarin, Osoitekirjan, QuickTimen, iCalin, DVD-soittimen, Photo Boothin, Front Row’n, Xcode-kehitystyökalut ja paljon muuta. Lisätietoja Mac OS X Snow Leopardista

iLife

Sisältää iPhoton, iMovien, GarageBandin ja iWebin. Lisätietoja iLifesta

Lisävarusteet

Mac-ohjelmat

• iWork

• Aperture

• Logic Express

• Final Cut Express

• MobileMe-jäsenyys

Grafiikka ja näytöt

• Apple LED Cinema Display -näyttö

• Applen mini-DisplayPort–DVI-sovitin

• Applen mini-DisplayPort–VGA-sovitin

• Applen mini-DisplayPort–Dual-Link DVI -sovitin

AirPort ja langattomuus

• AirPort Express -tukiasema

• AirPort Extreme -tukiasema

• Time Capsule

• Applen langaton näppäimistö

• Applen Magic Mouse

Muut lisävarusteet

• Apple Remote -kaukosäädin

• Applen näppäimistö

• AppleCare Protection Plan

1. Paino vaihtelee kokoonpanosta ja valmistusprosessista riippuen.

2. Vain sisäiset kaapelit.

3. Mac minille myönnettiin EPEAT Gold -luokitus Yhdysvalloissa, Kanadassa, Ranskassa, Saksassa ja Isossa-Britanniassa.

4. Mac OS X:n käytettävissä oleva muisti riippuu näytönohjaimen tarpeesta. Näytönohjaimen muistitarve on vähintään 256 Mt.

5. Langattomaan internet-yhteyteen tarvitaan tukiasema tai muu langaton yhteyspiste ja internet-yhteys; saattaa olla maksullinen. Kaikki internet-palveluntarjoajat eivät vielä tue AirPortia.

6. 1 Gt = miljardi tavua; todellinen alustettu kapasiteetti pienempi.

7. Akustiikan mittaus on suoritettu tavallisen Mac mini -järjestelmän edessä istuvan tyypillisen käyttäjän paikalla. Akustiikka voi vaihdella kokoonpanosta riippuen.