Mac Pro -mallin tunnistaminen

Ota selvää, miten voit etsiä sarjanumeron ja muita tietoja, jotka helpottavat Mac Pron tunnistamista.

Sarjanumeron, mallin tunnisteen ja osanumeron etsiminen

Löydät Mac Pron sarjanumeron ja muut tunnisteet macOS:stä, tietokoneen pinnasta ja sen pakkauksesta.

Tietoja tästä Macista -ikkunasta

Useimmissa macOS-versioissa löydät tietokoneen sarjanumeron ja mallitiedot Tietoja tästä Macista -ikkunasta.

Valitse Omenavalikko () > Tietoja tästä Macista. Tietokoneen mallinimi, kuten Mac Pro (loppuvuosi 2013), ja sarjanumero näkyvät näyttöön avautuvassa ikkunassa. Voit tämän jälkeen sarjanumeron perusteella tarkistaa huolto- ja tukivaihtoehtosi tai etsiä mallin tekniset tiedot.

Tietokoneen mallin tunnisteen perusteella saat myös lisätietoja. Klikkaa Tietoja tästä Macista -ikkunassa Järjestelmäraportti. Etsi mallin tunniste näyttöön avautuvan Järjestelmän tiedot -ikkunan Laitteiston yleiskatsaus -kohdasta. Etsi Mac Pro tämän tunnisteen perusteella alla.

Mac Pron pinnasta

Sammuta Mac Pro ja irrota kaikki liitetyt kaapelit, jotta voit liikuttaa tietokonetta turvallisesti.

Mac Prossa (loppuvuosi 2013) sarjanumero on laitteen pohjassa. Aikaisemmissa Mac Pro -malleissa sarjanumero on tietokoneen takapaneelissa, videoporttien alapuolella.

Tuotteen alkuperäisestä pakkauksesta tai kuitista

Jos Mac Pron alkuperäinen pakkaus on vielä tallella, sarjanumero on pakkauksessa olevassa viivakooditarrassa.

Paketissa on annettu myös Applen osanumero, esimerkiksi ME253xx/A. Tämän numeron perusteella voit etsiä Mac Pro -mallisi alla olevasta luettelosta.
Applen osanumeroissa kenoviivaa edeltävä ”xx” on muuttuja, joka vaihtelee maa- tai aluekohtaisesti.

Mac Pron sarjanumero, mallinumero ja kokoonpanotiedot on mahdollisesti ilmoitettu myös laitteen kuitissa tai laskussa.

Mac Pro -mallit

Malleja napsauttamalla voit tarkistaa niiden tekniset tiedot.

Mac Pro (loppuvuosi 2013)

Mallin tunniste:
MacPro6,1

Osanumerot:
ME253xx/A
MD878xx/A

Mac Pro (vuoden 2012 puoliväli)

Mallin tunniste:
MacPro5,1

Osanumerot:
MD770xx/A
MD771xx/A

Mac Pro Server (vuoden 2012 puoliväli)

Mallin tunniste:
MacPro5,1

Osanumero:
MD772xx/A

Mac Pro (vuoden 2010 puoliväli)

Mallin tunniste:
MacPro5,1

Osanumerot:
MC250xx/A
MC560xx/A
MC561xx/A

Mac Pro Server (vuoden 2010 puoliväli)

Mallin tunniste:
MacPro5,1

Osanumero:
MC915xx/A

Mac Pro (alkuvuosi 2009)

Mallin tunniste:
MacPro4,1

Osanumerot:
MB871xx/A
MB535xx/A