Apple Studio Display tai Pro Display XDR ja Boot Campin käyttö

Seuraavia Apple-näyttöjä voidaan käyttää Microsoft Windowsissa tietyissä Mac-malleissa. Sinun tarvitsee vain varmistaa, että ohjelmistot ovat ajan tasalla.

Yhteensopivuuden tarkistaminen

Jos olet asentanut viimeisimmät ohjelmistopäivitykset, voit käyttää seuraavia Apple-näyttöjä Microsoft Windows 10:ssä tietyissä Intel-pohjaisissa Mac-malleissa.

Studio Display

Tukee Boot Campia macOS Monterey 12.3:ssa ja uudemmissa seuraavissa Intel-pohjaisissa Mac-malleissa:

Pro Display XDR

Tukee Boot Campia macOS Catalina 10.15.2:ssa ja uudemmissa seuraavissa Intel-pohjaisissa Mac-malleissa:

Ohjelmiston päivittäminen

Kumpikaan näyttö ei vaadi lisämäärityksiä, mutta varmista, että ohjelmisto on ajan tasalla:

1. Asenna uusimmat macOS-päivitykset. Jotta saat näytön päivitykset, macOS:n on oltava käytössä.

2. Jos Windowsia ei ole vielä asennettu, asenna Windows 10 Boot Campin avulla.

3. Käynnistä Mac Windowsiin ja asenna sitten uusimmat Applen päivitykset Windowsiin Apple Software Updatella.

Lisätietoja

Mac-tietokoneet eivät ehkä tue videotoistoa Thunderbolt 3 -liitännän kautta, jos Windows on vikasietotilassa tai Windowsin palautusympäristössä. Näissä tiloissa videotoisto on käytettävissä näytöissä, jotka on liitetty muuhun näyttöporttiin, esimerkiksi HDMI-porttiin.

Tiedot tuotteista, jotka eivät ole Applen valmistamia, sekä tiedot itsenäisistä verkkosivustoista, jotka eivät ole Applen hallinnoimia tai testaamia, eivät sisällä suosituksia. Apple ei vastaa muiden valmistajien verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, toimivuudesta tai käytöstä. Apple ei takaa muiden valmistajien verkkosivustojen tarkkuutta tai luotettavuutta. Saat lisätietoja ottamalla yhteyttä myyjään.