MacBook Air (M2, 2022) – kotelon yläosa ja näppäimistö

Ennen kuin aloitat

Varoitus

Lue Akkuturvallisuus-kohdan ohjeet ennen aloittamista ja noudata työtilaa ja akun käsittelyä koskevia ohjeita.

Tärkeää

Jäähdytyselementtiä ei voi käyttää uudelleen. Uuden kotelon yläosan mukana toimitetaan uusi jäähdytyselementti.

Irrottaminen

1. Nosta interposer-liitäntälevyn joustava kaapeli irti interposer-liitäntälevyn liittimestä mustan tikun tylpällä päällä.

2. Irrota interposer-liitäntälevyn joustava kaapeli kotelon yläosasta ja säilytä se kokoamista varten.

3. Irrota Touch ID -levyn kiristysruuvi sinisellä momenttiruuvimeisselillä ja 2IP-vaihtopäällä. Säilytä ruuvi kokoamista varten.

• Huomautus: Kotelon yläosa sisältää neljä ei-irrotettavaa osaa.

• näppäimistö ja näppäimistön joustava kaapeli

• näppäimistön taustavalon joustava kaapeli

• mikrofoni ja mikrofonin joustava kaapeli

• interposer-liitäntälevy.

Kokoaminen

1. Kiinnitä Touch ID -levyn kiristysruuvi kotelon yläosaan osittain sinisellä säädettävällä momenttiruuvimeisselillä ja 2IP-vaihtopäällä.

• Tärkeää: Älä kiristä Touch ID -kortin kiristysruuvia tiukalle.

2. Paina interposer-liitäntälevyn joustava kaapeli kiinni interposer-liitäntälevyn liittimeen.

3. Asenna akku takaisin paikalleen.

4. Asenna Touch ID -kortti takaisin paikalleen.

5. Asenna näyttö takaisin paikalleen.

6. Asenna emolevy takaisin paikalleen.

7. Asenna äänikortti takaisin paikalleen.

8. Asenna uusi jäähdytyselementti.

Viimeistele kokoaminen asentamalla seuraavat osat takaisin paikoilleen: