MacBook Air (M2, 2022) – oikea kaiutin ja antenni

Ennen kuin aloitat

Irrota seuraavat osat ennen aloittamista:

Työkalut

• säädettävä momenttiruuvimeisseli (10–34 Ncm)

• antennityökalu

• ESD-suojatut pinsetit

• nailontikku (musta tikku)

• momenttiruuvimeisseli (sininen, 0,65 kgf/cm)

• Torx Plus 4IP 25 mm -vaihtopää

• Torx T3 ‑puolikuuvaihtopää

• Torx T5 -vaihtopää

Varoitus

Tämä toimenpide edellyttää System Configuration ‑prosessia. Kun olet suorittanut kaikki irrotus- ja kokoamisvaiheet, lue System Configuration ‑prosessin käynnistämisohjeet.

Tärkeää

Jos vaihdat oikean kaiuttimen ja antennin, sinun on vaihdettava myös vasen kaiutin ja antenni. Tarkista irrotus- ja kokoamisohjeet kohdasta Vasen kaiutin ja antenni.

Irrottaminen

1. Irrota vaahtomuovipehmuste näytön liittimien suojakotelosta ESD-suojatuilla pinseteillä tai mustalla tikulla, jotta saat keskimmäisen ruuvin näkyviin.

2. Kiinnitä Torx T3 -vaihtopää siniseen momenttiruuvimeisseliin. Irrota sitten seitsemän T3-ruuvia (923-07277) oikean kaiuttimen liittimen suojakotelosta (1), näytön liittimien suojakotelosta (2) ja antennin koaksiaalikaapeleiden liittimen suojakotelosta (3) sinisellä momenttiruuvimeisselillä ja Torx T3 -vaihtopäällä.

3. Irrota kolme suojakoteloa ja säilytä ne kokoamista varten.

4. Nosta oikean kaiuttimen joustavan kaapelin pää irti liittimestä mustalla tikulla (1).

5. Nosta oikean antennin koaksiaalikaapelin (2) pää irti liittimestä mustalla tikulla.

6. Kiinnitä 4IP-vaihtopää säädettävään (10–34 Ncm) momenttiruuvimeisseliin. Irrota sitten oikeasta kaiuttimesta ja antennista kaksi 4IP-ruuvia (923-07269) säädettävällä momenttiruuvimeisselillä ja 4IP-vaihtopäällä.

7. Kiinnitä Torx T5 -vaihtopää säädettävään (10–34 Ncm) momenttiruuvimeisseliin. Irrota sitten oikeasta kaiuttimesta ja antennista T5-ruuvi (923-07263) säädettävällä momenttiruuvimeisselillä ja Torx T5 -vaihtopäällä.

8. Kallista oikean kaiuttimen ja antennin vasenta reunaa ylöspäin mustalla tikulla (1). Liu'uta sitten oikeaa kaiutinta ja antennia vasemmalle sekä irrota se kotelon yläosasta.

Kokoaminen

1. Aseta oikean kaiuttimen ja antennin oikea reuna kotelon yläosaan kuvan osoittamalla tavalla (1). Laske sitten oikea kaiutin ja antenni kotelon yläosaan (2).

2. Kiinnitä Torx T5 -vaihtopää säädettävään (10–34 Ncm) momenttiruuvimeisseliin. Aseta vääntömomentiksi 11,5 Ncm.

3. Kiinnitä sitten oikean kaiuttimeen ja antenniin takaisin T5-ruuvi (923-07263) säädettävällä momenttiruuvimeisselillä ja Torx T5 -vaihtopäällä.

4. Kiinnitä 4IP-vaihtopää säädettävään (10–34 Ncm) momenttiruuvimeisseliin. Aseta vääntömomentiksi 20,5 Ncm.

5. Kiinnitä sitten kaksi 4IP-ruuvia (923-07269) takaisin oikeaan kaiuttimeen ja antenniin kuvan osoittamassa järjestyksessä säädettävällä momenttiruuvimeisselillä ja 4IP-vaihtopäällä.

6. Aseta oikeanpuoleisen antennin koaksiaalikaapelin pää liittimen päälle mustalla tikulla tai ESD-suojatuilla pinseteillä. Paina sitten antennin koaksiaalikaapelin pää liittimeen antennityökalun tylpällä päällä.

7. Paina oikean kaiuttimen joustavan kaapelin pää liittimeen.

8. Aseta oikean kaiuttimen liittimen suojakotelo, näytön liittimien suojakotelon ja antennin koaksiaalikaapelien liittimen suojakotelo paikalleen.

9. Irrota vaahtomuovipehmuste näytön liittimien suojakotelosta ESD-suojatuilla pinseteillä, jotta saat keskimmäisen ruuvin reiän näkyviin.

10. Kiinnitä Torx T3 -vaihtopää siniseen momenttiruuvimeisseliin. Kiinnitä sitten oikean kaiuttimen liittimen suojakoteloon, näytön liittimien suojakoteloon ja antennin koaksiaalikaapeleiden liittimen suojakoteloon takaisin seitsemän T3-ruuvia (923-07277) sinisellä momenttiruuvimeisselillä ja Torx T3 -vaihtopäällä.

11. Paina vaahtomuovia koko pituudeltaan näytön liittimien suojakoteloon, jotta vaahtomuovi tarttuu siihen.

Viimeistele kokoaminen asentamalla seuraavat osat takaisin paikoilleen:

Varoitus

Kun olet suorittanut kaikki irrotus- ja kokoamisvaiheet, lue System Configuration ‑prosessin käynnistämisohjeet.