MacBook Air (M2, 2022) – Touch ID -levy

Ennen kuin aloitat

Irrota seuraavat osat ennen aloittamista:

Työkalut

• ESD-suojatut pinsetit

• Kapton-teippi

• nailontikku (musta tikku)

• momenttiruuvimeisseli (sininen, 0,65 kgf/cm)

• Torx Plus 2IP 44 mm -puolikuuvaihtopää

• Torx T3 -puolikuuvaihtopää

• Torx T3 -ruuvimeisseli

• Touch ID -kohdistussarja

Vaara

Tämä toimenpide edellyttää System Configuration ‑prosessia. Kun olet suorittanut kaikki irrotus- ja kokoamisvaiheet, lue System Configuration ‑prosessin käynnistämisohjeet.

Tärkeää

Jäähdytyselementtiä ei voi käyttää uudelleen. Asenna uusi jäähdytyselementti.

Irrottaminen

1. Avaa näyttö ja aseta tietokone kyljelleen.

2. Paina Touch ID -painiketta. Kokoamisen aikana sinun on varmistettava, että se tuntuu samalta, kun painat sitä.

3. Sulje näyttö ja aseta tietokone näyttöpuoli alaspäin.

4. Irrota T3-ruuvi (923-07277) Touch ID -levyn liittimen suojakotelosta T3-ruuvimeisselillä.

5. Irrota Touch ID -levyn liittimen suojakotelo ja säilytä se kokoamista varten.

6. Nosta Touch ID -levyn joustavan kaapelin pää irti liittimestä mustalla tikulla (1).

7. Irrota Touch ID -levyn joustava kaapeli kotelon yläosasta varovasti mustan tikun tylpällä päällä (2).

8. Kiinnitä 2IP-vaihtopää siniseen momenttiruuvimeisseliin. Löysää sitten keskimmäistä kiristysruuvia yhden kierroksen verran sinisellä momenttiruuvimeisselillä ja 2IP-vaihtopäällä.

9. Irrota neljä T3-kulmaruuvia (923-07546) (1) Touch ID -levystä T3-ruuvimeisselillä.

10. Irrota kaksi keskimmäistä T3-ruuvia (923-07293) (2) Touch ID -levystä T3-ruuvimeisselillä.

11. Irrota Touch ID -levyn joustava suojakotelo ESD-suojatuilla pinseteillä. Säästä joustava suojakotelo kokoamista varten.

• Tärkeää: Huomioi Touch ID -levyn joustavan suojakotelon suunta, jotta osaat koota sen oikein myöhemmin.

12. Avaa näyttö ja aseta tietokone kyljelleen.

13. Tue Touch ID -levyä, kun vedät Touch ID -levyn joustavan kaapelin aukon läpi kuvan osoittamalla tavalla. Irrota Touch ID -levy kotelon yläosan näppäimistöpuolelta.

Kokoaminen

1. Aseta tietokone kyljelleen näyttö edelleen auki.

2. Aseta kaksi Y-muotoista kohdistustyökalua kotelon yläosan Touch ID -levyn aukkoon kuvan osoittamalla tavalla. Kiinnitä Y-muotoiset työkalut kulman reunoihin Kapton-teipillä.

3. Vedä Touch ID -levyn joustava kaapeli kotelon yläosan aukon läpi. Asettele sitten Touch ID -levy kotelon yläosan aukkoon.

• Huomautus: Jos asennat uuden Touch ID -levyn, poista suojakalvo lasipinnalta ja Touch ID -levyn joustavasta kaapelista.

4. Sulje näyttö. Varmista, että Touch ID -painike pysyy paikallaan Y-muotoisten työkalujen avulla, kun suljet näytön. Aseta sitten tietokone näyttöpuoli alaspäin.

5. Asettele Touch ID -levyn joustava suojakotelo ESD-suojatuilla pinseteillä kuvan osoittamalla tavalla.

6. Kiinnitä Torx T3 -vaihtopää siniseen momenttiruuvimeisseliin. Kiinnitä sitten Touch ID -levyyn osittain takaisin vasemman alakulman T3-ruuvi (923-07546) (1) sinisellä säädettävällä momenttiruuvimeisselillä ja Torx T3 -vaihtopäällä.

7. Pidä Torx T3 -vaihtopää kiinni sinisessä momenttiruuvimeisselissä. Kiinnitä sitten oikean yläkulman T3-ruuvi (923-07546) (2) takaisin sinisellä momenttiruuvimeisselillä ja Torx T3 -vaihtopäällä. Kiinnitä sitten vasemman alakulman T3-ruuvi kokonaan.

8. Pidä Torx T3 -vaihtopää kiinni sinisessä momenttiruuvimeisselissä. Kiinnitä sitten oikean alakulman ja vasemman yläkulman T3-ruuvit (923-07546) (3, 4) takaisin sinisellä momenttiruuvimeisselillä ja Torx T3 -vaihtopäällä näytetyssä järjestyksessä.

9. Kiinnitä kaksi keskimmäistä T3-ruuvia (923-07293) (5, 6) takaisin paikoilleen T3-ruuvimeisselillä näytetyssä järjestyksessä.

10. Avaa näyttö ja aseta tietokone kyljelleen.

11. Irrota Kapton-teippi ja Y-muotoiset kohdistustyökalut.

12. Kiinnitä 2IP-vaihtopää siniseen momenttiruuvimeisseliin. Kiristä tai löysää sitten kiristysruuvia sinisellä momenttiruuvimeisselillä ja 2IP-vaihtopäällä painaessasi Touch ID -painiketta. Varmista, että se tuntuu samalta kuin ennen sen irrottamista.

• Tärkeää

• Jos Touch ID -painike tuntuu liian jäykältä tai se ei liiku, kiristysruuvia on kiristetty liikaa. Löysää kiristysruuvia sinisellä momenttiruuvimeisselillä ja 2IP-vaihtopäällä.

• Jos Touch ID -painikkeen voi painaa alas, mutta se ei napsahda, kiristysruuvi on liian löysällä. Kiristä kiristysruuvia sinisellä momenttiruuvimeisselillä ja 2IP-vaihtopäällä.

13. Sulje näyttö ja aseta tietokone näyttöpuoli alaspäin.

14. Paina Touch ID -levyn joustavan kaapelin pää liittimeen (1).

15. Kiinnitä Touch ID -levyn joustava kaapeli kotelon yläosaan mustalla tikulla (2).

16. Asettele Touch ID -levyn liittimen suojakotelo paikalleen.

17. Kiinnitä Torx T3 -vaihtopää siniseen momenttiruuvimeisseliin. Kiinnitä sitten Touch ID -levyn liittimen suojakoteloon takaisin T3-ruuvi (923-07277) sinisellä momenttiruuvimeisselillä ja Torx T3 -vaihtopäällä.

18. Asenna uusi jäähdytyselementti.

Viimeistele kokoaminen asentamalla seuraavat osat takaisin paikoilleen:

Varoitus

Kun olet suorittanut kaikki irrotus- ja kokoamisvaiheet, lue System Configuration ‑prosessin käynnistämisohjeet.