MacBook Air (M2, 2022) – näyttö

Ennen kuin aloitat

Irrota seuraavat osat ennen aloittamista:

Työkalut

• säädettävä momenttiruuvimeisseli (0,3–1,2 Nm)

• säädettävä momenttiruuvimeisseli (10–34 Ncm)

• Nailontikku (musta tikku)

• momenttiruuvimeisseli (sininen, 0,65 kgf/cm)

• Torx Plus 3IP 25 mm -vaihtopää

• Torx Plus 8IP 25 mm -vaihtopää

• Torx T3 -puolikuuvaihtopää

Varoitus

• Tämä toimenpide edellyttää System Configuration ‑prosessia. Kun olet suorittanut kaikki irrotus- ja kokoamisvaiheet, lue System Configuration ‑prosessin käynnistämisohjeet.

• Jos asennat uuden vaihtonäytön, sinun on asennettava myös uusi kannen kulmatunnistin.

Irrottaminen

1. Avaa näyttö. Aseta sitten tietokone pöydän reunalle siten, että näyttö roikkuu alaspäin.

2. Kiinnitä 3IP-vaihtopää säädettävään (10–34 Ncm) momenttiruuvimeisseliin. Irrota sitten näytön joustavien kaapeleiden suojakotelosta (1) kaksi 3IP-ruuvia (923-07285) säädettävällä momenttiruuvimeisselillä ja 3IP-vaihtopäällä.

3. Nosta näytön ja kameran joustavien kaapeleiden päät irti liittimistä mustalla tikulla (2).

4. Kiinnitä Torx T3 -vaihtopää siniseen momenttiruuvimeisseliin. Irrota sitten kannen kulmatunnistimen ja äänikortin liittimen suojakotelosta kaksi T3-ruuvia (923-07277) sinisellä momenttiruuvimeisselillä ja Torx T3 -vaihtopäällä.

5. Irrota kannen kulmatunnistimen ja äänikortin liittimen suojakotelo ja säilytä se kokoamista varten.

6. Nosta kannen kulmatunnistimen joustavan kaapelin pää irti liittimestä (1).

7. Löysennä liimakiinnitystä ja irrota kannen kulmatunnistimen joustava kaapeli äänikortista (2).

8. Kiinnitä 8IP-vaihtopää säädettävään (0,3–1,2 Nm) momenttiruuvimeisseliin. Irrota sitten kuusi 8IP-ruuvia (923-07286) oikeasta ja vasemmasta näytön saranasuojasta säädettävällä momenttiruuvimeisselillä ja 8IP-vaihtopäällä.

9. Avaa näyttö kokonaan. Irrota sitten näyttö kotelon yläosasta nostamalla näyttöä viistosti kuvan osoittamalla tavalla. Varmista, että näytön saranasuojat ovat kotelon yläosan reunan yläpuolella.

Kokoaminen

1. Asettele näyttö kiinni kotelon yläosaan.

• Huomautus: Näyttö sisältää näytön ja kameran joustavat kaapelit.

2. Aseta näytön ja kameran joustavat kaapelit kotelon yläosan sisään.

3. Kiinnitä 8IP-vaihtopää säädettävään (0,3–1,2 Nm) momenttiruuvimeisseliin. Kiinnitä sitten kuusi 8IP-ruuvia (923-07286) osittain takaisin kiinni oikeaan ja vasempaan näytön saranasuojaan säädettävällä momenttiruuvimeisselillä ja 8IP-vaihtopäällä.

4. Sulje näyttö ja säädä sitä, kunnes se on samalla tasolla kotelon yläosan kanssa.

5. Pidä 8IP-vaihtopää kiinni säädettävässä (0,3–1,2 Nm) momenttiruuvimeisselissä. Aseta vääntömomentiksi 0,6 Nm.

6. Kiinnitä sitten kuusi 8IP-ruuvia täysin takaisin kiinni oikeaan ja vasempaan näytön saranasuojaan säädettävällä (0,3–1,2 Nm) momenttiruuvimeisselillä ja 8IP-vaihtopäällä.

7. Paina näytön ja kameran joustavien kaapeleiden päät liittimiin (1)

8. Kiinnitä 3IP-vaihtopää säädettävään (10–34 Ncm) momenttiruuvimeisseliin. Aseta vääntömomentiksi 11,5 Ncm.

9. Kiinnitä sitten kaksi 3IP-ruuvia (923-07285) takaisin näytön joustavien kaapeleiden suojakoteloon (2) säädettävällä momenttiruuvimeisselillä ja 3IP-vaihtopäällä.

10. Paina kannen kulmatunnistimen joustavan kaapelin pää liittimeen (1).

11. Kiinnitä kannen kulmatunnistimen joustavan kaapelin pää äänikorttiin mustan tikun tylpällä päällä (2).

12. Aseta kannen kulmatunnistimen kaapelin ja äänikortin liittimen suojakotelo kannen kulmatunnistimen joustavan kaapelin pään päälle.

13. Kiinnitä Torx T3 -vaihtopää siniseen momenttiruuvimeisseliin. Kiinnitä sitten kannen kulmatunnistimen kaapelin ja äänikortin liittimen suojakoteloon takaisin kaksi T3-ruuvia (923-07277) sinisellä momenttiruuvimeisselillä ja Torx T3 -vaihtopäällä.

Viimeistele kokoaminen asentamalla seuraavat osat takaisin paikoilleen:

Tärkeää

Kun olet suorittanut kaikki irrotus- ja kokoamisvaiheet, lue System Configuration ‑prosessin käynnistämisohjeet.